Acıpayam MEM'de Dikiş Tutmuyor

Acıpayam MEM'de Dikiş Tutmuyor

“Gerçeğe Ayna Tutar” parolası ile yoluna devam eden akishaber’in ortaya çıkardığı torpil skandalından sonra Acıpayam Milli Eğitim Müdürlüğünde sular durulmadı. İşte son gelişmeler…

A+A-

Acıpayam Milli Eğitim Müdürlüğü’nde neler oluyor? Kim neyden rahatsızlık duyuyor? Görevden alma, istifa…

Tarihler 4 Nisan 2018’i gösterdiğinde Akishaber.com.tr de okurlarımızda bir haber paylaştık. Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde mülakat sınavı gerçekleştirilmeden, atama yapılacak olan yerler ve ataması yapılacak olan kişilerin bulunduğu "Torpil listesi" Whatsapp iletişim programında yanlışla başka bir gruba atılmış ve olay patlak vermişti.



Akishaber’in paylaştığı belge ile sadece Denizli’nin değil Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen torpil skandalının ardından Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çiçekdemir görevden alınmıştı. Çiçekdemir daha sonra açığa alındı. Çiçekdemir’in yerine ise Çal İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici görevlendirilmişti.

İstifa Etti

Bir süre sonra göreve yeni gelen Süleyman Ekici sürpriz bir şekilde istifasını sundu. Bunun üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ramazan Yılmaz, Acıpayam İlçe Milli eğitim Müdürlüğü’ne görevlendirme olarak atadı.

Rahatsızlık Var

Alınan bilgilere göre Eğitim Bir-Sen, Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Arif Tokmak’ın atanması için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne baskı yapıyor. Yapılan bu baskıdan dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un çok rahatsız olduğu da gelen bilgiler arasında. Torpil skandalının ardından Acıpayam’da taşlar resmen yerinden oynadı.

Gelen durmuyor, başka kişiler o mevkiye koyulmak isteniyor. O zaman denilecek tek şey: SIRADAKİ GELSİN!!!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.