Zolan İlçeleri Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

Zolan İlçeleri Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

Büyükşehir her yerde.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelinde sürdürdüğü çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir günde Çardak, Bozkurt, Kale ve Tavas'ı ziyaret ederek, Büyükşehir'in gerçekleştirdiği yatırımları inceledi. Asfalt, meydan düzenlemesi ve alt yapı çalışmalarını inceleyerek, kilit taşı teslimlerine katılan Başkan Zolan, birçok mahallede vatandaşlarla kucaklaştı.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin Çardak, Bozkurt, Kale ve Tavas'ta gerçekleştirdiği yatırımları inceleyerek, vatandaşlarla buluştu. Ziyaretlerine, Çardak merkez ile başlayan Başkan Zolan'a, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Aydın eşlik etti. Çardak'ın Çınar Caddesi'nde sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, Gemiş Mahallesi'nde ise Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği alt yapı çalışmaları hakkında bilgi alarak çalışanlara kolaylıklar diledi. Çardak'ın Beylerli Mahallesi'nde de kilit parke taşı teslimine katılan Başkan Zolan, daha sonra Bozkurt İlçesi'nin İnceler Mahallesi'nde gerçekleştirdikleri sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Tavas'ın Kızılcabölük Mahallesi'nde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Kızılcabölük Spor Tesisi'nin temel atma törenini gerçekleştiren Başkan Zolan, buradan Kale'nin Karaköy Mahallesi'nde beton parke kilit taşı teslimini yaptı. Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla'nın da yer aldığı gezide Kale'nin Gölbaşı Mahallesi'ndeki meydan düzenlemesini inceleyen Başkan Zolan, hayırsever Hüseyin Oturaklı'nın verdiği mevlide katıldı. Daha sonra Adamharmanı Mahallesi'nde vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Zolan, Tavas'ın Avdan Mahallesi'nde de hemşerileriyle bir araya geldi.

 

"Sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz"

 

Büyükşehir Belediyesi'nin 4 ilçedeki yatırımlarını inceleyerek vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Zolan, Büyükşehir olduktan sonra sistemi kurup, çalışmalara son hızla başladıklarını belirterek, hizmetkar olmak için gayret gösterdiklerini söyledi. 30 Mart öncesi sözler verdiklerini hatırlatan Başkan Zolan, tüm sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Zolan, şöyle

 

konuştu: "İnşallah yarınımız bugünden daha iyi olacak, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki birliğimiz, dirliğimiz, huzurumuz olsun. Kardeşliğimiz daim olsun. Yeter ki istikrarımız sürsün. İnşallah bu yolda bizde gece gündüz çalışacağız." Denizi'nin her yerinde hizmet ürettiklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Her nerede bizim insanımız yaşıyorsa oraya hizmet götürmeye çalışıyoruz. Gördüğünüz güzellikler daha yeni başladı. 6 ay-1 yıl sonra daha farklı noktaya geleceksiniz" dedi.

 

"İnşallah bu yükseliş devam etsin"

 

Denizli'nin her yerinin aynı güzelliğe kavuşmasını istediklerini kaydeden Başkan Zolan, "Denizli'de ne varsa ilçelerimizde de o olacak' dedik ya. Olacak Allah'ın izniyle. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. İnşallah Denizlimizin, ülkemizin bahtı, yolu açık olsun. İnşallah bu yükseliş devam etsin, istikrar sürsün. Güzellikler artarak devam etsin, amacımız gayemiz bu" diye konuştu. Çardak'ta arıtma tesisisin bu yıl yapımına başlanacağını, kanalizasyon hatlarıyla ilgili eksikliğinde tamamlanacağını belirten Başkan Zolan, Bozkurt'un İnceler Mahallesi'nde 5 kilometrelik kanalizasyon hattının yapılacağını, Kale Gölbaşı'nda arıtma tesisi yapılacağını , ayrıca burada terfi hatlarının da yenileneceğini kaydetti. Kale Karaköy'de 500 tonluk su deposu yapımına başlandığını kaydeden Başkan Zolan, bu mahallede paket artırma tesisinin de hizmete gireceğini ifade etti. Bu yıl Tavas Avdan'da 12 kilometre kanalizasyon hattı döşeneceğini ve paket arıtma sisteminin kurulacağını belirten Başkan Zolan, mahallede 500 tonluk su deposunun yapılacağını, ihalesinin de tamamlandığını kaydetti. Başkan Zolan ayrıca, Avdan yolunda asfaltlama çalışması yapılacağını müjdeledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.