Zolan, Önce Kahvaltıda Sonra Site İncelemesinde

Zolan, Önce Kahvaltıda Sonra Site İncelemesinde

Denizli Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve aileleri kahvaltıda buluştu.

A+A-

Çamlık Parkı'nda düzenlenen etkinliğe Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile eşi Berrin Zolan da katıldı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile aileleri Çamlık Parkı'nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Etkinliğe, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, İbrahim Özsoy ve Aytaç Turgut, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, daire başkanları, birim amirleri ve tüm çalışanlar ile aileleri katıldı. Yoğun katlımın olduğu kahvaltıda renkli görüntüler yaşandı. Çalışanlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Zolan, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. Büyükşehir çalışanlarına seslenen Başkan Zolan, "Bugüne kadar yanımızdan hiç ayrılmadınız, aynı bizim heyecanımızı hissettiniz. Bizimle sevdalandınız ve vatandaşımıza en üst seviyede, en kaliteli şekilde hizmet etme konusunda gayret gösterdiniz" dedi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Onun ötesinde mesai mefhumu tanımadınız. Ben eşinize çocuklarınıza, anne-babalarınıza hoşgeldiniz diyorum. Belki evinize geç gittiniz, erken çıktınız, hafta sonunuz olmadı. Onun için aileniz haklarını helal etsinler. Ama amaç Denizli'ye hizmet edip güzelleştirmekti. Çok şükür Denizlimizin bugüne geldiği nokta herkesçe malum. İnşallah hep beraber Denizlimize hizmet etmeye devam ederiz diyorum. Davetimizi kırmayıp katıldığınız için her birinize teşekkür ediyorum."

 

"Denizli'de hizmet destanları yazdık"

 

Bakan Zeybekci ise, "Sizler benim yol arkadaşlarım, dava arkadaşlarım, sizler benim Denizli sevdasındaki, hizmet sevdasındaki hizmet arkadaşlarım oldunuz. Denizlimize hizmet eden insanlar olarak benim için ayrı bir öneme sahipsiniz. Denizli'yi 2004 yılında hizmet anlamında devraldığımızda, Denizli hizmetinde ilk yola çıktığımızda, 'olmaz, yapılamaz, gerçekleştirilemez, hayal' denilen, 'hayal görmeyin fazla uçmayın çakılırsınız' denilenleri sizlerle gerçekleştirdik. 'Yapacaklarımıza onların hayali bile yetmez' dediğimiz o büyük sözlerin gerçekleşmesi için her biriniz mutlaka o işlerin bir yerinden tuttunuz. Her biriniz

 

bir yerinden destek verdiniz, bir şekilde bir katkınız mutlaka oldu. Onun için burada olan ve olmayan bütün kardeşlerimize, arkadaşlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Allah razı olsun" dedi. Bakan Zeybekci, Denizli'de hizmet destanları yazdıklarını kaydederek, "Bunlar nedir diye hatırlayacak olursanız, bu şehirde gözünüze görünen hemen hemen her şeyi 11 yıllık bu dönemde sizlerle beraber yaptık" diye konuştu.

Galericiler sitesi çevre illere de hitap edecek

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapımı devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Otomobilciler ve Galericiler Sitesi'nin sadece Denzili'ye değil çevre illere de hitap edeceğini söyledi.

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapımı devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Otomobilciler ve Galericiler Sitesi'nde incelemelerde bulunarak, Galericiler Sitesi yönetiminin verdiği mevlide katıldı. Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, Büyükşehir açısından galericiler sitesinin bir hayal olduğunu belirterek, "Burası özel bir proje. Denizli'de binlerce inşaat yapılıyor, işyeri yapılıyor, onlarca kamu binası yapılıyor. Ama bu alan bizim için çok çok önemli" dedi. Şehir içinde dağınık yerlerde galericilik yapmak için gayret gösteren esnafların zor şartlarda, dar alanlarda ürünlerini tam anlamıyla sunamadan akşam dükkanını kapatmak zorunda kaldığını anlatan Başkan Zolan, "Vatandaşımız bir araç alacaksa akşama kadar dolaşmak zorunda kalıyor. İnşallah buradaki galericiler sitesinin tamamlanması ile birlikte tüm galericiler, burada ve daha önceki Denizli Auto Center olmak üzere iki yerde olacak. Artık Denizli merkezinde galericilik yapmak yok. Herkes bu sitelerden birsinde yer almak zorunda" diye konuştu.

 

Bakan Zeybekci'ye teşekkür

 

Ziyarete gittiğinde en sıcak karşılandığı yerin Traktör Galericiler Sitesi olduğunu anlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "O proje doğru bir projeydi. Bakanımız zamanında başlatılan ve tamamlanan bir projeydi. Artık bugün sadece Denizli'de değil çevre illerimizden traktör almaya buraya geliyor. Sadece Denizli'ye değil tüm bölgeye hitap ediyor. Traktör almak isteyen kardeşlerimiz beğendiği, işine yarayacak aracı mutlaka alıyor. İnşallah burası da sadece Denizli'ye değil çevre illere de hitap edecek. Bunun için çok uğraştık, çok gayret verdik. Sayın Bakanımız da engelleri aşma konusunda olağan üstü gayret sarf etti ve katkılar sağladı. Kendisine teşekkür ediyorum."

 

Traktörcüler Sitesi'nin örnek gösterdi

 

Bakan Zeybekci de, Denizli ile ilgili çok hayal kurduklarını anlatarak, "Önce hayalle başladık. Zaten insan aklı beceremeyeceği işin hayalini kurmaz. Bu bir hayaldi, bir projeye dönüştü. Bu hayal bugün Denizli'nin prestij mekanlarından biri haline geliyor" dedi. Geçmişte hayal edilip gerçekleştirilen Traktörcüler Sitesi'ni örnek gösteren Bakan Zeybekci, "Burası da böyle olacak ve daha avantajlı olacak. Burası ve yukarıdaki yer tahminlerin çok üstünde bir merkez haline gelecek" dedi. Bakan Zeybekci, "Sizlere şimdiden önerim buranın etrafının genişlemesiyle ilgili planlama yapın. Önden giderek bu tedbiri aldığınız için sizleri tebrik ediyorum. Bizde katkı verdik sizlere cesaret verdik" dedi. Konuşmaların ardından Bakan Zeybekci, Başkan Zolan, Denizli Vali Vekili Ekrem Büyükata, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Diyarbakır'a play of maçı için giden Denizli Büyükşehir Belediyespor yönetim, teknik kadro ve oyuncular ile davetliler birlikte dua etti. Protokol üyeleri Denizli Büyükşehir Belediyespor'a başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.