Zehirlenen 80 Çocuk İçin Vaililik'ten Açıklama

Zehirlenen 80 Çocuk İçin Vaililik'ten Açıklama

Çivril Eğitim Gönüllüleri Vakfı (ÇEVAK) Anaokulu'nda 80 öğrencinin etkilendiği zehirlenme olayı ile ilgili olarak Denizli Valiliği'nden bir son dakika açıklaması geldi.

A+A-

Denizli Valiliği'nden zehirlenme olayı ile ilgili olarak bir açıklama geldi. Denizli'nin Çivril ilçesinde dün bir anaokulunda yaşanan zehirlenme olayında sebebin yemekte dağıtılan tavuklu pilavdan kaynaklandığı belirtildi. Zehirlenme olayının ardından 80 öğrenci ile 40 veli olmak üzere toplamda 120 kişi bundan etkilenerek hastanede tedavi altına alınmıştı.

Valiliğin Açıklamasında...

Denizli'nin Çivril ilçesinde dün bir anaokulunda yaşanan zehirlenme olayı ile ilgili olarak Denizli Valiliği'nden bir açıklama geldi. Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Çivril Eğitim Gönüllüleri Vakfı (ÇEVAK) Anaokulu'nda 80 öğrenci ile birlikte 40 velimiz tavuklu pilavdan dolayı zehirlenmişlerdir. Gıda zehirlenmesi sonrasında bulantı ve kusma şikayeti ile Çivril Devlet Hastanesi'nde 51'i çocuk olmak üzere 15'i yetişkin hasta tedavi altına alınmıştır. Bu hastalar içerisinde 64'ü gece saatlerinde taburcu edilerek evlerine gitmişlerdir. Çivril Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan bir hasta ile daha sonradan Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edilen diğer bir hastamızda taburcu olmuştur. Yaşanan olayla ilgili olarak İl Sağlık Müdürlüğü tarafından olayla ilgili olarak soruşturma başlatılmıştır." ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.