Zehir Tacirlerine Bir Darbe Daha!

Zehir Tacirlerine Bir Darbe Daha!

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından Denizli'de uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışma yapıldı.

A+A-

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalarda , il merkezinde bulunan bir işyerinde uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi alan ekipler hemen harekete geçti ve işyerine girip çıkan şahısları kontrol etti. Kontrol edilen şahısların üzerinde uyuşturucu madde bulunması ve

ekiplerin çalışması sonrasında işyerinde uyuşturucu madde satışı yapıldığı tespit edildi.

Uyuşturucu madde satışı yapıldığı tespit edilen işyerine operasyon düzenleyen ekipler içeride bulunan şahısları etkisiz hale getirdi ve arama yaptı.Yapılan aramalarda bulunan uyuşturucu maddelere el konuldu. Diğer çalışmalarda il merkezinde risk analizine dayalı olarak şüpheli görülen araçlar tek tek kontrol edildi. Görevli ekiplerden kaçmaya çalışan uyuşturucu tacirleri kıskıvrak yakalandı.

Araçlardaki uyuşturucu madde şüphelileri etkisiz hale getirilerek aramalar yapıldı. Yapılan aramalarda bulunan satışa hazır vaziyette pakatlenmiş uyuşturucu maddelere el konuldu. Yapılan başarılı operasyon ve çalışmalar neticesinde yaklaşık 450 gram esrar maddesi , 51 gram eroin maddesi , 8 adet ecstasy hap , 1 gram sentetik kannabinoid maddesi , 1 gram metamfetamin maddesi , 24 kök kenevir bitkisi ile uyuşturucu madde satışından elde edilen 1720 TL para ele geçirildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan 23 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan 23 şüpheli şahıstan 6 ’sı çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.