Zam Yağmuru Devam Ediyor

Zam Yağmuru Devam Ediyor

Son yapılan zamlar cepleri yakacak. Kışın çetin geçeceği gelen zamlar ile belli olmaya başladı. Doğalgaz ve Elektriğe zam geldi.  

A+A-

Alınan bilgilere göre doğalgaz fiyatları konutlarda yüzde 9, sanayide ise yüzde 14 zamlandı. Elektrik fiyatlarına gelen zam ise tam yüzde 15…

BOTAŞ tarafından, doğalgaz satış tarifeleri yenilendi. Vatandaş için bu kış çok daha zor geçecek. Yeni güncellemelere göre konutlar için doğalgaz fiyat tarifesine yüzde 9 zam uygulandı. Doğalgazda sanayi tarifesinin ise yüzde 14 artırıldığı öğrenildi.

EPDK'DAN YENİ TARİFE

Ayrıca Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, yeni elektrik fiyat tarifelerini de yayınladı. Normalde elektrik fiyatları için 3 ayda bir tarifelerini yenileyen EPDK, Ekim 2018 yerine 1 Eylül 2018 tarihi itibarı ile tarifelerde yenilemeye gitti.

Yeni açıklanmış olan tarifelere göre elektrik fiyatlarına yüzde 14.6 ila yüzde 16.2 arasında değişmekte olan oranlarda zamlar yapıldı. Elektrikte tek zamanlı tarife fiyatının yüzde 15 arttırılırken, 3 zamanlı tarifelerde gündüz yüzde 15, gece yüzde 16.2, puant saatler için ise yüzde 14.6 artış yapıldı.

AKARYAKITTA ZAMLANDI

Enerji Petrol Gaz İstasyonları İşveren Sendikası tarafından dün yapılan açıklamaya göre, bugünden geçerli olmak üzere akaryakıt fiyatlarına da zam yapılmıştı.

Enerji Petrol Gaz İstasyonları İşveren Sendikası’nın sosyal medya hesabından dün yaptığı açıklamada akaryakıt fiyatlarına 1 Eylül itibariyle fuel oil’e 17 kuruş,  gaz yağı’na 21 kuruş, kalorifer yakıtına ise 20 kuruş zam geleceğini açıklamıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.