Yönetim Kararı Sosyal Medyadan Duyruldu

Yönetim Kararı Sosyal Medyadan Duyruldu

Denizlispor'da Ümraniyespor yenilgisinden sonra Teknik Direktör Osman Özköylü ile yolların ayrıldığı öğrenildi.

A+A-

Denizlispor'da 3-0 kaybedilen Ümraniyespor maçından sonra Teknik Direktör Osman Özköylü ekibi ile beraber gönderildi. Geride kalan süreçte hem yönetim ve futbolcular hem de yönetim ve teknik ekip arasında gerginlikler meydana gelmişti.

 

Maç sonunda yeşil siyahlı kulüpten yapılmış olan açıklamada Özköylü ile yönetim kurulu kararıyla yolların ayrıldığı ifade edildi. Özköylü'nün bilhassa futbolcu alacakları ile alakalı sözleri yönetimden de tepki toplamıştı.

 

Maçtan sonra kötü sonucun yanında Özköylü'nün yine yönetimi hedef almış olan sözleri de bu sonucu doğurdu. Özköylü, sıkıntıların olduğunu ve bunları dile getirdiklerini, kendilerine verilmiş olan ama tutulmayan sözlerin olduğunu, bunlar kamuoyuna yansıtılmadığını fakat hep kendilerinin suçlandığını, bugün de suçlunun kendileri olduğunu ifade etmişti. Bu sözlerden de sonra Denizlispor Yönetim Kurulu, Özköylü ile yolları ayırdı.

Sosyal Medyadan Duyruldu

Yeşil-siyahlı kulübün sosyal medya üzerinden yapılmış olan açıklamasında, profesyonel Futbol Takımda teknik direktörlük görevinde olan Osman Özköylü ve ekibi ile yollarının yönetim kurulumuzun kararı doğrultusunda ayrıldığı dile getirildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.