Yoğun Bakımdan Üzücü Haber

Yoğun Bakımdan Üzücü Haber

Alınan son dakika haberlerine göre; özellikle Avrupa Yakası'nda canlandırmış olduğu Sadetttin Yerebakan karakteriyle hafızalara kazınmış olan Yıldırım Öcek yaşamını yitirdi.

A+A-

Oyuncu İrfan Kangı Öcek’in yaşamını yitirdiğini sosyal medya üstünden duyurdu. Kangı açıklamasında,

 “Bir güzel adamı, bir şahane adamı daha kaybetmişiz bugün. Neşeli bir şekilde oyuna hazırlanırken geldi acı haber. Bu akşam tüm alkış ve kahkahalar, dualarımızla Yıldırım abimize. Ruhu şad mekanı cennet olsun.” İfadelerini kullandı.

YOĞUN BAKIMDAYDI

Daha önce Öcek, yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Yıldırım Öcek’in sağlık durumu ile alakalı bilgileri Onur Akay duyurmuştu: Akay, Avrupa Yakası adındaki dizide dergi patronu Sadettin Yerebakan karakterini canlandırmış olan değerli oyuncu Yıldırım Öcek’in, yoğun bakımda olduğu ve durumunun çok ağır olup, yaşam mücadelesi verdiğini, daha evvel mide küçültme ameliyatı olduğunu ama mide küçültme ameliyatının ardından yapılması gereken tedavilere ve özellikle bakımlara gitmeyen Yıldırım Öcek’in, metabolizma sıkıntıları yaşadığını ve zayıflamayı durduramaz hale geldiğini, 4 gün evvel hastaneye kaldırılan oyuncunun maalesef komada ve tedaviye cevap vermediğini ifade etmişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.