Yılın Oteli Batum'da Intourist Palace Seçildi

Yılın Oteli Batum'da Intourist Palace Seçildi

Yılın Oteli Batum'da Intourist Palace Seçildi

A+A-

 

 

Asya’da eğlence söylendiğinde ilk akla gelen Gürcistan’ın Acara bölgesi oluyor. Karadeniz’e kıyısı olan ülkelerde yaşayan insanların son dönemlerde sıkça ziyaret ettiği yer günümüzde Batum olarak ivme kazanıyor. Eğlence sektörünün bölgede en heyecanlı geçtiği yer günümüzde hummalı çalışma içerisinde. Dünya 2015 veda ederken yeni yıla ise, girmenin heyecanını yaşıyor.

 

Intourist Palace otel’de bu heyecanı yaşayan işletmelerden biri. Acara Bölgesi başta olmak üzere Batum ve Gürcistan’ın en güzide mekanlarından olan bu otel eğlence yaşantısıyla dünyada kendini ispatlamış bir nokta da. Siz değerli okurlara Intourist Palace, hakkında bir takım bilgiyi vermek üzere bu hafta başında Batum’u ziyaret ettik. Bu kente giden herkesin Intourist Palace ile bir hatırası olduğunu düşündük ve sizin için bu haberi hazırladık. 

 

Intourist Palace Otel genelmüdürü Tuğçe Türk Ayağ ve  eşliğinde oteli gezme fırsatı bulduk. Dünya standartlarının üzerinde hizmet anlayışı Türk Misafirperliğiyle birleşince kendinizi evimizde gibi hissettirmek için ellerinden geleni yapan işletmeciler, 2016 yılına rüya gibi bir gece ile girmek isteyenler için  eğlencenin bir tık daha dozunu artırmış durumdalar.

 

1-755.jpg

İsterseniz biz Intourist Palace’yi biraz daha yakından tanımak üzere sizleri tarihler öncesine getirelim. Asya’nın son yüz yılda yetiştirmiş olduğu önemli mimar Sçusey’in muhteşem hayal dünyasıyla projeleştirmesi 1939 yılında Intourist Palace otelin binası inşa edilmiş. Sçusey’in Rus ve Sovyet mimarına bir köprü olduğu düşünülürse Intourist Palace otel’de büyük bir medeniyetin mirasını gör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.