Yılın Fotoğrafı Oylaması Sürüyor

Yılın Fotoğrafı Oylaması Sürüyor

Denizli Valisi Hasan Karahan, Anadolu Ajans (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" için üç kategoride oyunu verdi.

A+A-

Karahan, AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyip bilgi aldı.

"Haber" kategorisinde Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi ile alakalı, foto muhabiri Emrah Yorulmaz imzalı "Kaşıkçı cinayeti" fotoğrafını tercih eden Karahan, yaşam kategorisinde yine Emrah Yorulmaz'ın dolunayın Sultan Ahmet Camisi silüeti ile oluşturduğu "İstanbul'da dolunay" fotoğrafına oy verdi.

Karahan, spor kategorisinde ise foto muhabiri Ali İhsan Öztürk'ün Malazgirt Zaferinin 947'nci yıl dönümü çerçevesinde Bitlis'in Ahlat ilçesinde gerçekleştirilen etkinliklerde çektiği "Atlı savaş oyunu" fotoğraflarını seçti.

Tarihe Not Düşüyor

AA muhabirlerinin dünyanın değişik yerlerinden çektiği fotoğrafların tarihe not düştüğünü dile getiren Vali Karahan, AA'nın dünyada birilerinin belli bir kanaldan sunmaya çalıştığı haberciliğin dışına çıkarak gerçekleri yansıttığını belirtti.

AA'nın Türkiye'nin gözü kulağı olan bir kuruluş olduğunu dile getiren Karahan, "Çok başarılı hizmetler vermekte. AA, son yıllarda daha da kendini geliştirerek dünya çapında bir haber ajansı olma sıfatını hakkıyla kazandı. Yılın fotoğrafları yarışmasında bir de oy verdik, fotoğrafları seçtik. AA'nın doğru haberi halkımıza sunmada gösterdiği fedakarlıklar ve başarı için kutluyorum. Aynı şekilde Türkiye'yi dünyada en iyi şekilde tanıtma konusundaki başarıları sebebiyle de ayrıca tebrik ediyorum." diye konuştu.

DENİZLİ (AA)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.