Yerinizi Şimdiden Ayırtın

Yerinizi Şimdiden Ayırtın

Türk Pop Müziği'nin usta isimlerinden Erol Evgin, 19 Temmuz tarihinde Denizli’de müzikseverler ile bir araya gelecek.

A+A-

Erol Evgin Denizli’ye geliyor. "Altın Düetler" albümü ile sevenlerinin gönlünde tekrardan taht kurmuş olan Erol Evgin, Denizli ilinde müzikseverler ile bir araya gelmek için gün sayıyor. Erol Evgin’in, Denizli Açık Hava Tiyatrosu'nda 19 Temmuz 2018 Perşembe akşamı saat 21.00'de sevenleri ile buluşacağı öğrenildi.

 

Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak olan Erol Evgin, vereceği konserde hem dillerden düşmeyen eserlerini seslendirecek hem de pop müziğin sevilen klasiklerinden bir resital yapacak. Sanatçıya bu konserinde özel orkestrasının eşlik edeceği öğrenildi.

 

Erol Evgin konseri için biletlere, My Soho Lounge, Baykuş Cafe, Franklin Çamlık, Franklin Teras ve Biletix’ten ulaşabilirsiniz.

Erol Evgin Kimdir?

 

16 Nisan 1947 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açan Erol Evgin, POPSAV’ın kurucusu ve Türk pop müziği sanatçısıdır. Evgin şarkıcılığının yanından sunuculuk, oyunculuk ve mimarlık da yaptı.  Yüksek mimar Emel Evgin’le evli olan duayen sanatçının 2 de çocuğu vardır. Oğlu, Türk pop müziği sanatçısı Murat Evgin’dir. Erol Evgin, liseyi İstanbul Erkek Lisesi'nde, üniversiteyi ise Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Yüksek Mimarlık Bölümü'nde okudu. Bir süre aynı üniversitede öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ardından eşiyle beraber bir mimarlık bürosu açtı.

 

Evgin, 1969’da ilk 45'lik plağı "Sen – Eski Günler"i çıkardı. Ardından Çiğdem Talu ve Melih Kibar’la beraber çalıştı. Bu çalışmalar neticesinde “İşte Öyle Bir Şey”, “Sevdan Olmasa”, “Bir de Bana Sor”, “İçimdeki Fırtına”, “Etme Eyleme”, “Söyle Canım” , “Deli Divane”, “Hep Böyle Kal” isimli Türk müziğine damgasını vuran 45'lik plakları çıkardı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.