YENİMEDYADER’de Seçim Zamanı

YENİMEDYADER’de Seçim Zamanı

Denizli’nin önde gelen internet gazetelerinin oluşturduğu çatı kuruluş Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER) ilk genel kurulunu yaptı.

A+A-

Denizli’deki internet medyasını tek çatı altında toplamak, sektördeki kaliteyi artırmak ve yenilikleri daha hızlı uygulamak adına kentin önde gelen internet gazetelerinin oluşturduğu Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER) ilk genel kurulunu yaptı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti binasında gerçekleşen genel kurulda seçimlere tek liste ile gidildi ve Kurucu başkanlığını Sedat Kurt, üyelerin güvenini alarak başkanlığa getirildi.

Yönetiminde:

Mutlu Kelişti,

Bilal Kırboğa,

Ahmet Özcan

Tahir Aygün 

Sedat Kurt’tan

oluşan yeni yönetim görev dağılımını kendi içinde yapacak. Denetim kurulunun da oluşturulduğu seçimler sonrası tüm üyeler birlik pozu verdi.

YENİMEDYADER Başkanı Sedat Kurt, kuruluş amaçları doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceklerini söylerken, “Üyelerimizden 2020’ye kadar görev aldık. Tüzüğümüzde de belirtildiği gibi önceliğimiz sektörümüzdeki kaliteyi artırmak ve halkımızın doğru haber kaynaklarından biri olduğumuzu göstermektir. Denizli içinde ve dışında yaşayan hemşerilerimizin en çok tercih ettiği haber kaynağı olma özelliği taşıyan derneğimiz üyesi gazetelerimizi daha ileriye taşımak ve yenilikleri takip etmek istiyoruz” dedi.

Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği, Ocak ayında kurulmuştu. Derneğin üyesi olan 13 haber sitesi aylık 15 milyondan fazla sayfa gösterimi yapıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.