Yenilmez kale Denizlispor!

Yenilmez kale Denizlispor!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor bir türlü tutulamıyor. Gazişehir Gaziantep'i deplasmanda 1-0 yenerek ikinci devreye galibiyetle başlayan ve en ciddi rakibiyle puan farkını 8'e çıkartan yeşil siyahlılar, lider Gençlerbirliği'nin Hatayspor'a 3-1

A+A-

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor bir türlü tutulamıyor. Gazişehir Gaziantep'i deplasmanda 1-0 yenerek ikinci devreye galibiyetle başlayan ve en ciddi rakibiyle puan farkını 8'e çıkartan yeşil siyahlılar, lider Gençlerbirliği'nin Hatayspor'a 3-1 mağlup olduğu haftayı oldukça karlı kapattı.

 

Liderle arasındaki puan farkını 2'ye indiren Denizlispor ayrıca 10 maçlık yenilmezlik serisini de devam ettirdi. Denizlispor Profesyonel Şube Sorumlusu ve Asbaşkan Ali Fırat, "Beklediğimiz bir sonuç oldu. Tek amacımız kazanmaktı. Gazişehir ile puan farkını açmak istiyorduk ve bunu da başardık. Artık her maç final. Sezon sonunda Süper Lig'e çıkmak istiyoruz." dedi.

 

Şampiyonluğa koşan Denizlispor, Gazişehir deplasmanında çok önemli bir zafere imza atarken, soyunma odasında başkan Ali Çetin'in jesti, futbolculara büyük doping oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.