Yeniçağ Gazetesi Yazarı Kaza Geçirdi

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Kaza Geçirdi

Yeniçağ gazetesinin yazarlarından olan Özcan Yeniçeri, Ankara ilinde bir otomobilin çarpması sonucunda yaralandığı ifade edildi.

A+A-

Özcan Yeniçeri, bir otomobilin çarpması sonucunda yaralandı. Kazanın, Yeni Mahalle Demetevler 357. Cadde üstünde yaşandığı ifade edildi. Yeniçeri'ye şoförünün kimliği henüz belirlenmeyen 06 VIZ 68 plakalı bir aracın çarptığı tespit edildi. Çarpmanın da etkisi ile yere düşmüş olan Yeniçeri yaralandı. Haber edilmesi ile olay yerine gelmiş olan sağlık ekipleri kaza yerinde yapmış oldukları ilk müdahaleden sonra Özcan Yeniçeri’yi Ankara Onkoloji Hastanesi'ne kaldırdılar. Özcan Yeniçeri'nin sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Polis ekipleri kaza ile alakalı soruşturma başlattı.

Özcan Yeniçeri Kimdir?

1954 senesinde Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde doğan Özcan Yeniçeri, Ankara Ticaret ve Turizm Yüksek Öğretmen Okulu İşletme Muhasebe Bölümü'nü bitirdi. Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisansını tamamladı. 91 yılında da Erciyes Üniversitesi'nde "Örgütlerde Çatışma ve Yabancılaşmanın Önlenmesinde Yönetime Katılmanın Rolü" adındaki tezi ile doktora yaptı. 2004 senesinde profesör oldu. Bunun yanında Niğde Üniversitesi'nde de değişik aralıklarla kamu yönetimi bölüm başkanlığı yaptı. Ardından Kazakistan'daki Ahmet Yesevi Üniversitesi'nde çalışmalar yaptı. 2004’te Ahmet Yesevi Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanlığı (AYSAM) görevini üslendi. 2003’te Prof. Dr. Osman Turan Kültür Araştırmaları Ödülü'nü aldı. Bununla beraber Ortadoğu, Ayyıldız, Millet, Hergün, Siyaset Ekseni’nde köşe yazarlığı yaptı. Hala ve Yeniçağ gazetesinde yazarlık yapmakta.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.