Yeni Özellik Geliyor

Yeni Özellik Geliyor

Google Play Beta Programı üstünden sunulmuş olan yeni Android için WhatsApp güncellemesiyle uygulama 2.18.234 sürümüne yükseltildi. Bu yeni sürümle beraber uygulama için yeni özellikler de meydana çıktı.

A+A-

WhatsApp’a resim içinde resim özelliği geliyor ama şu an için geliştirme sürecinde olan bu özellik tüm kullanıcılara açılmış durumda değil. Yani, WhatsApp’ı güncelleseniz de o özelliği görme şansınız şimdilik yok.

Şimdilik İOS’ta

Evvela iOS için WhatsApp uygulamasına gelmiş olan özellik daha sonraki güncellemelerle Android kullanıcılarının da hizmetine sunulacak. Bu şekilde WhatsApp içinde YouTube ve Instagram videolarını resim içinde resim moduyla görüntülemek mümkün olacak.


Özellik aktif olduğu zaman küçük resim ön izlemesinde bir oynat sembolü yer alacak. Yine de bunun özellik sunulduğu zaman değişebileceğini de belirtelim. Bu sembole tıklandığında uygulama size videoyu resim içinde resim moduyla gösterebilecek. Bu esnada siz de videoyu izlerken aynı zamanda sohbet içerisinde gezinmeyi sürdürebileceksiniz. Instagram videolarıyla da çalışacak özellik, Instagram Hikayeler desteği sunmuyor.

Şimdilik bu özelliğin ne zaman global olarak tüm dünyaya sunulacağı ile alakalı bir belirsiz söz konusu. Şirketin son günlerde bilhassa WhatsApp bildirimleri için oldukça sıkı çalıştığını alınan haberler arasında. Özellikle WhatsApp mesajlarının bildirim üzerinde okundu olarak işaretlenmesi özelliği daha önce duyurulmuştu. Bunlarda göz önüne alındığı zaman yeni güncellemenin tam olarak ne zaman yayınlanacağını söylemek çok da kolay değil.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.