Yeni Dönemde Gereken Yapılacak

Yeni Dönemde Gereken Yapılacak

Son dönemde meydana gelen çocuk istismarı olaylarının ardından Denizli Alperen Ocakları İl Başkanı Yasin Yolcu’dan bir açıklama geldi.

A+A-

Denizli Alperen Ocakları İl Başkanı Yasin Yolcu yapmış olduğu açıklamasında, terör ve cinsel istismar suçlarının faillerinin idam ile cezalandırılmadı gerektiğini ifade etti ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan’ın bu konu ile alakalı yeni yasama döneminde Meclis’te yasa teklifinde bulunacaklarını dile getirdi.

Yasin Yolcu, çocuklara karşı yapılan cinsel istismar olaylarının toplum ile beraber kendilerini de derinden üzdüğünü ifade etti.

"TEK SEÇENEK İDAM OLMALI"

Denizli Alperen Ocakları İl Başkanı Yasin Yolcu, Türkiye'nin bu tip vahşet olaylarından kurtulması gerektiğinin altını çizdi ve bu olayların bir daha yaşanmaması noktasında acil bir şekilde önlemlerin alınması ve bunun ile alakalı verilen cezaların yeniden gözden geçirilerek yeni bir düzenlemenin yapılması gerektiğini vurguladı.

“NE HADIM NE HAPİS CEZASI, TEK SEÇENEK İDAM”

Yasin Yolcu çocuk istismarcıları için ne hadım ne de hapis cezasının olmasını; tek seçeneğin idam olması gerektiğini belirtti. Yolcu. Ayrıca Türk askerini, polisini ve sivil vatandaşları şehit eden teröristlere de idam cezasının verilmesini talep etti.

Yasin Yolcu son olarak BBP ve Alperen Ocakları olarak yeni yasama döneminde Meclis’te idam cezasının getirilmesi için yasa teklifini vereceklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.