Yediden Yetmişe Herkes Davetli

Yediden Yetmişe Herkes Davetli

Çivril Belediyesinin öncülüğünde yapılan satranç turnuvası için geri sayım başladı.

A+A-

Çivril Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi  ortaklığıyla yapılacak ‘Çivril Satranç Turnuvası’  20-21 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Denizli’ye bağlı olan Çivril ilçesinde yapılacak olan “Çivril Satranç Turnuvası” 20-21 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. Çivril Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi  ortaklığıyla gerçekleştirilecek olan satranç turnuvası Gençlik Merkezinde 20 Ekim 2018 Cumartesi günü başlıyor.

Sistemli Bir Hale Gelecek

4 değişik kategoride gerçekleşecek turnuvaya yediden yetmişe herkesin  katılacağı düşünülüyor bekleniyor. Turnuvanın bitiminde dereceye giren kişilere madalya ve satranç takımları sunulacak. Böyle önemli bir turnuvanın yapılmasından çok memnun olduğunu ifade eden Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, göreve gedikleri ilk günden beri sosyal, sportif  ve kültürel faaliyetlere her daim destek olduklarını ve olmayı da sürdüreceklerini, bu çerçevede yapılan satranç turnuvasının ileriki senelerde daha geniş ve kapsamlı bir hale getirmeyi istediklerini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.