YDS 3'ün Yapılacağı Tarih Açıklandı

YDS 3'ün Yapılacağı Tarih Açıklandı

Öğrenciler tarafından merakla beklenen YDS 3 giriş yerlerinin belli olmasından sonra binlerce öğrencinin aklında YDS ne zaman yapılacak sorusu belirdi. İşte  ÖSYM sınav takviminde YDS 3. sınavın yapılacağı gün.

A+A-

YDS/3 sınavının ne zaman yapılacağı sorusunun cevabı belirlendi. Binlerce öğrenci bugün YDS 3 giriş yerlerini ÖSYM'nin resmi internet sayfasından öğrendi. Daha sonra ise sınav tarihleri merak konusu oldu. ÖSYM 2018-2019 yılının sınav takvimini geçtiğimiz günlerde ilan edilmişti. 2018 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS/3) ile alakalı ayrıntılı bilgiler ve ÖSYM'nin paylaştığı duyurular haberimizde.

YDS 3 SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

02 Aralık 2018’de yapılacak olan 2018 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS/3) için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklar. Adaylar, fotoğrafsız nüfus cüzdanı ile sınava kesinlikle alınmayacaktır.

YDS/3 SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU

2018-YDS/3 adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 22 Kasım 2018 tarihinde saat 14.00’den itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilecekler.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.