Yaz Konserleri Coşkuyla Sona Erdi

Yaz Konserleri Coşkuyla Sona Erdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz boyunca İncilipınar ve Adalet Parkı’nda yapılan yaz konserlerinin finali Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserle sonlandı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin İncilipınar ve Adalet Parkı'nda yapılan Yaz Konserleri programlarının finali Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda organize edilen muhteşem bir konserle sonlandı. Her hafta değişik bir değerli müzisyen ve sanatçıların katılımı ile yapılan programın finalinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Hakan Eyiden sahneye çıktı.

Yaz konserlerinin final programına Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, ve çok sayıda vatandaş katılımda bulundu. Orhan Gencebay’dan İbrahim Tatlıses’e, Müslüm Gürses’den Ferdi Tayfur’a kadar  birçok sanatçının beğenilen şarkıları 20 kişilik konservatuar sanatçılarından meydana gelene saz ekibi ile Hakan Eyiden seslendirdi. Konsere katılımda bulunan vatandaşların keyifli bir akşam yaşamış olduğu yaz konserlerinin finali unutulmaz bir performansla sonlandı.

 

Denizlililer konserlere akın etti

 

Konserlerin yaz boyunca sürdüğünü dile getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, kültür ve sanat faaliyetlerinin Denizli’de 12 ay devam ettiğini, vatandaşların istekleri doğrultusunda programların süreceğini belirtti. Gökoğlan, yaz konserlerinin her hafta sonu İncilipınar Parkı ve Adalet Parkı’nda organize edildiğini, binlerce vatandaşın  bu konserlere katılıp çok güzel sunumları izlediğini, gelecek senelerde de yaz konserlerinin devam etmesini dilediğini ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.