YAZ-AR-BİR Şiirli Gecede Buluştu

YAZ-AR-BİR Şiirli Gecede Buluştu

Kısa adı YAZ-AR- BİR olan Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği’nin Denizlili üyeleri “Birlik Yemeği”nde buluştu.

A+A-

YAZ-AR- BİR üyesi ve Horoz Garden işletmecisi Reyhan Pervanlar Karaalp sponsorluğunda düzenlenen yemek sonrasında Türkü ve Şiir dinletisi gerçekleştirildi. Ev sahibesi, YAZ-AR- BİR Bozkurt Temsilcisi Reyhan Pervanlar Karaalp, şair ve sanatçı dostlarına teşekkür ederek: “YAZ-AR- BİR ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

YAZ-AR- BİR Genel başkanı Abdülkadir Uslu yaptığı açılış konuşmasında, her sene geleneksel olarak yaptıkları birlik yemeğini gerçekleştirdiklerini belirterek, yemeğin sponsorluğunu yapan Horoz Garden işletmecisi Reyhan Karaalp’e teşekkür etti. Bozkurt halkıyla bir kez daha buluşmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Uslu: “Gecemizi onurlandıran Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik hanımefendiye ve siz değerli Bozkurtlu hemşerilerime teşekkür ediyor, iyi dinletiler dinliyorum.”dedi. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik de şair ve sanatçıları Bozkurtta ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyerek; “Sanatçıların önemi ve yeri tartışılamaz. Onlarsız bir düzen düşünülemez. Ben teşekkür ederek, sözü, sözün gerçek sahiplerine bırakıyorum.”dedi.

Program sunuculuğunu yapan Bakican Evkaralı yaptığı taklitlerle izleyicilere neşeli dakikalar yaşattı. Gecede; Ahmet Sarı, Ali Tuluk, Bakican Evkaralı, Ezgar Ergün, Hüsamettin Tat, İsmail Gökçe, Mehmet Aslan, Mehmet Dağal, Melahat Kuzu, Mustafa Demirci, Ramazan Kavutcu, Reyhan Pervanlar Karaalp, Reyhan Şen, Sadık Dağdeviren ve Yakup Pekel şiirlerini okudular. Mehmet Dağal ve Hasan Arzuman da seslendirdikleri birbirinden güzel türkülerle geceye renk kattılar.

Mustafa Demirci “Köroğlu Oyunu” ile alkış aldı. Etkinlik sonrasında katılımcılara plaketleri ve katılım belgeleri Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, YAZ-AR- BİR Genel başkanı Abdülkadir Uslu ve YAZ-AR- BİR Bozkurt Temsilcisi Reyhan Pervanlar Karaalp tarafından takdim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.