Yasin Öztürk'ten Meclis'i sallayan konuşma!

Yasin Öztürk'ten Meclis'i sallayan konuşma!

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, TBMM'de dün Kale ilçesinde yaşanan 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar olayı ile ilgili oldukça sert ifadeler kullandı.

A+A-

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, TBMM'de dün Kale ilçesinde yaşanan 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar olayı ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

 

Yasin Öztürk, Sayın Başkan ve kıymetli milletvekilleri. Bugün Denizli Valiliği acil bir durum olarak Kale ilçemizde infihale sebep olan yaşanan iğrenç olay ile ilgili sosyal medya ve internet ortamında faaliyet gösteren medyada her türlü haber, röportaj ve eleştiri ve bu gibi yayınların yasaklanmasına Sulh Ceza Hakimliğinden karar aldırmıştır."

 

"20 bin nüfuslu bir ilçede emniyet kayıtlarına göre 1382 Suriyelinin yaşadığı söylenmektedir. 14 yaşlarında kısmen zihinsel engelli bir kız çocuğumuza uyuşturucu madde verilerek 10 veya 13 Suriyeli tarafından cinsel istismar ve tecavüz ettikleri iddiaları sebebiyle halen bu saatte Kale Adliyesi ve emniyet önünde vatandaşlarımız ihfal halindedir."

style="display:block; text-align:center;"

data-ad-layout="in-article"

data-ad-format="fluid"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="3103798692">

 

Denizli Suriye'nin Vilayeti Değildir

 

"Bu hadisenin örtbas edilmemesi kamuoyunun bilgilendirilmesi gerekmektedir." diyerek sözlerine devam eden Yasin Öztürk'ün mikrofonu o anda kapatıldı ve konuşması kesildi.

 

Yasin Öztürk konuşmasına, "Vatandaşımız ilçemizde Suriyeli istememektedir. İçişleri Bakanlığı yetkililerini göreve çağırıyorum. Toplumumuzun sosyolojik yapısını, kültürel yapısını, ahlaki yapısının bozulmasına müsaade etmemeliyiz. Bu göç dalgası 10 sene sonra Türk milletinin başına bela olacaktır. Kale ilçemizde 30 Suriyeli ailenin başka bir ilçeye tahliye edildiği söylenmektedir. Tahliye edeceğiniz Suriyelileri ülkelerine gönderiniz. Denizli Suriye'nin bir vilayeti değil, tahliye ettiğiniz diğer ilçelerimizde Suriye'nin bir ilçesi değildir." diyerek sözlerini tamamladı.

style="display:block"

data-ad-format="autorelaxed"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="8192473847">

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.