Yasin Öztürk Mazbatasını Aldı

Yasin Öztürk Mazbatasını Aldı

İYİ Parti Denizli milletvekili Yasin Öztürk bugün il seçim kurulundan milletvekili mazbatasını aldığı gibi ülkücü şehit Osman Kavcar’ın babası olan 92 yaşındaki Ramazan Kavcar’ı evinde ziyaret edip hayır duasını aldı.

A+A-

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk milletvekili mazbatasını alması ile Şehit babası Ramazan Kavcar’a gitmesi bir oldu. Öztürk’ün burada yaptığı ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Şehit babası Ramazan Kavcar’dan hayır dualarını alan milletvekili Yasin Öztürk, şehitlerin kendilerine bu milletin emaneti olduğunu, Ramazan Amcanın da ülkücü şehit Osman Kavcar’ın babası olduğunu ve kendisinin tüm ülkücülerin babası ve emaneti olduğunu dile getirdi.

Ziyarette Yasin Öztürk’e İYİ Parti Denizli il Başkanı Hasan Akgün, İl Başkan Yardımcısı Cemalettin Baydar ve Fatih Coşkun da eşlik ettiler. Samimi bir şekilde yapılan sohbetlerin ardından günün anısına fotoğraf çekildi.


İYİ Parti Denizli Milletvekili ve yanındaki grup Ramazan Kavcar'ı ziyaretlerinden sonra şehit Osman Kavcar'ın mezarını ziyaret ederek dua ettiler.




Ülkücü Şehit Osman Kavcar Kimdir?

Denizli’nin Yeşilyuva Beldesin’de doğan ve öğretmen olan Osman Kavcar yine Denizli’de 22 Ağustos 1979’da şehit olmuştur.

İlk, Orta ve Lise eğitimini Denizli’de alan şehit kavcar, Eğitim enstitüsünden mezun oldu. Kendisi Ülkücü Öğretmenler Derneği Denizli şubesi üyesiydi. Osman Kavcar boş kaldı zamanlarda babasının İstiklal Caddesindeki ayakkabı dükkanına giderek babasına yardımcı olurdu.

22 Ağustos 1979’da saatler 19.45’i gösterirken yine babasının dükkanında olan Osman Kavcar, bir grup solcu-komünist’in dükkanı taramaları ile ağır yaralandı ve hastanede şehit oldu.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.