Yasin Öztürk Kale’de Vatandaşlarla Buluştu

Yasin Öztürk Kale’de Vatandaşlarla Buluştu

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Yasin Öztürk ziyarette bulunduğu Kale gezisinde Karaköy, Gölbaşı beldeleri ile Narlı, Adamharmanı, Gülbağlık, Çamlarca köylerinde İyi Partinin seçim beyannamesini ve tarım ve hayvancılık ile alakalı taahhütlerinden bah

A+A-

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Yasin Öztürk, 24 Haziran seçimleri kapsamındaki gezilerine Kale ilçesi ile devam etti. Öztürk, mahalli idareler reform kanunuyla büyükşehir yasası ile belediyeliklerini yani köy statülerini kaybeden yerlere haklarını geri vereceklerini dile getirdi.


Yasin Öztürk’e gezisinde İYİ Parti Kale İlçe Başkanı Murat Soyluer ve teşkilat üyeleri de eşlik ettiler. Başkan Soyluer Yasin Öztürk ile beraber dava için çalışmaktan mutlu olduklarını, 25 Haziran’da güneşin doğacağını ve Allah’ın izni ile İYİ Parti’nin liyakat sahibi kadroları ile Türkiye’yi içinde bulunduğu kötü durumdan kurtarılacağını belirtti.

TARIMA DESTEK

Yasin Öztürk, bulundukları bölgede insanların genelde Tütün ile geçimini sağladıklarını, tütünde eskiden baş fiyatın 1 karton uzun Samsun fiyatına eşdeğer olduğunu, şimdiyse verilen fiyatın 5 de 1 olduğunu, onu da tüccarın vermediğini dile getirdi.

İYİ Parti İktidara gelince stratejik tarım ürünlerinden  olan pamuk, şeker pancarı, tütün, fındık ,üzüm gibi ürünlerin devlet destekleri ile çiftçinin emeğinin karşılığını alacak duruma geleceğini  vurgulayan Yasin Öztürk, çiftçinin temel ve en önemli giderlerinden olan mazot ve gübreden ÖTV’yi kaldırılacaklarının da müjdesini verdi ve özel tüketim vergilerinin ancak keyfekeder harcamalar için olabileceğini fakat çiftçi için mazot ve gübrenin zorunlu harcama olduğunu dile getirdi.

FAİZ BATAĞINDAN KURTARACAĞIZ

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Yasin Öztürk, bununla birlikte takibe düşen çiftçi kredileri üstündeki faizi affederek ana parayı 5 e bölüp yapılandırma yapacaklarını, meraları köy tüzel kişiliklerine devrederek meraları ıslah edip , yem Bitkisi üretimini artıracaklarını, tarım işçisi kadınların 18-40 yaş arası olanların 5 sene süresince SGK ödemelerinin Devlet tarafından karşılanarak emekli olmalarının sağlanacağını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.