Yasin Öztürk: Peşinizdeyim

Yasin Öztürk: Peşinizdeyim

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ailesi ile ilgili bir kaç haber sayfasında çıkan asparagas haberi yayına servis eden ve yayınlayanlara adeta ateş püskürdü.

A+A-

Öztürk, sosyal medya hesabından yapmış olduğu zehir zemberek açıklamadan sonra yüzlerce destek mesajı aldı. Öztürk’ün mesajına yorum yapan bazı vatandaşlar yapılanın büyük ayıp olduğunu, Denizli’nin Yasin Öztürk’ü tanıdığını ifade ederek hep arkasında olduklarını dile getirdiler.

Öztürk, sosyal medya hesabı Facebook’tan “Kamuoyuna Duyuru” başlığı ile yaptığı paylaşımında, Bunun, birkaç haber sitesinde evladı ile alakalı çıkan haberler üzerine yapılmış olan bir açıklama olduğunu ifade etti.

Omurgasız Şerefsizler

Paylaşımında Öztürk;

“Sırf siyaseten yıpratmak İçin ne idüğü belirsiz kişiler tarafından basın yoluyla şahsıma ve aile efradıma iftira atılmıştır.” İfadelerini kullanan İYİ Partili Yasin Öztürk, laflarının siyaseten nereye çekileceğini hiç umursamadan ifade ettiğini, güya bu şekilde siyaset yaptığını sanan omurgasız şerefsizlerin, ellerinde hiç bir somut bir bilgi olmadan, karşısına çıkıp söylemeye cesaret edemeyenlerin, korkakça ve ahlâksız bir şekilde özel hayatın mahremiyetine saldırdıklarını, gerekli hukuki yollara başvurduğunu ve kendisine bu iftirayı atanları Allah’a havale etmeyeceğini, kimsenin Milletvekili olduk diye sineye çekip, alttan alacağını sanmaması gerektiğinin bilinmesini ifade etti ve “Bu dünyayı size dar edecek kadar elimiz, ayağımız tutuyor çok şükür. PEŞİNİZDEYİM.” İfadeleri ile mesajını sonlandırdı.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.