Yarın Önleminizi Alın

Yarın Önleminizi Alın

ADM Elektrik’ten yarın için elektrik kesintisi uyarısı yapıldı. İşte detaylar.

A+A-

Yarın bazı mahallelerde planlı elektrik kesintisi uygulanacak. ADM Elektrik yetkilileri vatandaşları önlemlerini almaları noktasında uyardı.

İşte kesintinin yapılacağı o yerler ve zamanları:

09.12.2018      

   

07.00     08.30     Yatırım Tesislerinin Devreye Alınması Nedeniyle Turan, Aşağı, Bala, Atatürk mahalleleri, Şehit Ast. Subay Ömer Halis Demir, Şehit Ali, Kocabağ, Aşyemez, Hükümet, Türbe, Kaymakam Saffet Bekaroğlu, Doktor İbrahim Kocatürk, Havuz, Hasköy Yolu, Mitat Paşa, Gazi Osman Paşa, Mahmut Kemal, Ziya Paşa, Atatürk, Buklanlıoğlu, Zahire Pazarı, Dailli, İki Bahçe, Efe Salih, Adnan camakoğlu, Türk Ocağı, Zafer,24 Mayıs, Buldan, Cumhuriyet, Minür Alp, Sakarya, Ömerler,  Helvacıoğlu caddeleri, Atatürk Bulvarı, Ahmet Şükrü Efendi sokak ve bağlı ara sokaklar. Mutlukent ve Villa Kent siteleri İle Özel Trafolu Müşteri (Nebat Tarım Ürünleri)

09.00     10.00     Yatırım Tesislerinin Devreye Alınması Nedeniyle Sümer, Muratdede, İlbade, Saraylar Zafer, Sırakapılar Mahallelerinin Tamamı ile Özel Trafolu Müşteriler.

09.00     10.00     Yatırım Tesislerinin Devreye Alınması Nedeniyle 15 Mayıs, Topraklık, Pelitlibağ, Atalar, Hacıkaplanlar Mahallelerinin Tamamı ile Özel Trafolu Müşteriler

10.00     15.00     Arıza Onarım Ve Bakım Nedeniyle Gürlük,Gökpınar ve Hüsamettin Dede Mahallelerinin bir kısmı ile Çarşı İçi, İtfaiye Çevresi, Tugjiler, Lozan caddeleri ve bağlı ara sokaklar.

12.00     17.00     Arıza Onarım Ve Bakım Nedeniyle Cumhuriyet Mahallesi: Hacı İrfan Mersin, Hastane, Akdeniz, Orhan Tokat, Barbaros, Osman Akça caddelerinin bir kısmı, Rıza Akça Konutları ve Sarayköy Devlet Hastanesi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.