Bugün Bu Caddelere Dikkat Edin

Bugün Bu Caddelere Dikkat Edin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Denizli'ye geleceğinden ötürü şehir merkezinde bazı yolların trafiğe kapatıldığı duyuruldu.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Denizli'ye gelecek olması sebebi ile 15 Temmuz  Delikliçınar Meydanı trafiğe kapatıldı. Sürücülerin Delikliçınar yoluna   bağlanan yollar dışında alternatif yolların kullanmaları istendi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'ndan yapacağı konuşma ve toplu açılış için Büyükşehir Belediyesi'nin önünden liseye çıkan yola platform kuruldu. Bayraklar ile süslenen ve geniş güvenlik önlemleri kapsamında bariyerlerle çevrilen alan cumartesi sabahından itibaren trafiğe kapalı olacak.

Bu Caddeler Kapalı

Buna bağlı olarak bugün Lise Caddesi’nin tamamı, İstiklal Caddesi’yle Atatürk Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapanacak. Bu yolardan Delikliçınar yönüne araç geçemeyecek. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'ye girişi esnasında ise EGS Kongre Merkezi'nden itibaren trafik kısmi olarak işletilecek. Yetkililer cumartesi günü sürücülerin görevlilerin yönlendirmeleri konusunda dikkatli olmalarını istedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.