Yapılan Her Şey Acıpayam İçin!

Yapılan Her Şey Acıpayam İçin!

Acıpayam Belediyesi, mahallelerde yaptığı çalışmalarla, yıllardır hayali kurulan hizmetleri gerçeğe dönüştürüyor.

A+A-

Çalışma kapsamında birçok noktada üst yapı çalışmaları devam ediyor.Çalışmaların ivedilikle yürütüldüğünü belirten Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, kilit parke taşı döşeme ve bordür yenilemeleri ile mahallelerin hem daha kullanışlı, hem de göze hitap edici görünüm kazandığını söyledi.

 

 

ÇALIŞMALARI YERİNDE GÖZLEMLEDİ!

 

Başkan Şevkan, Güney mahallesinde yürütülen kilit parke çalışmalarını, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ile birlikte yerinde inceledi. Altyapı Projeleri Tamamlanınca Üstyapı Başlıyor

 

 

Kilit parke taşı döşeme ile bordür yenileme çalışmaları yolların konforunu arttırmanın yanı sıra göze hoş gelen bir görünüm kazandırdığının da altını çizen Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Fen İşleri Müdürlüğümüz ve DESKİ bünyesinde birçok mahallemizde altyapı kanalizasyon, içme ve yağmur suyu yenileme çalışmaları devam ediyor. Güney Mahallemizin çevresi ve görüntüsü kilit parke taşı döşemesinin ve bordür yenilemelerinin ardından çok daha modern yollara kavuşarak,tüm mahallelerimizde 2017 yılı sonuna kadar çamurdan kurtulmuş ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş olacak’’ dedi. 

 

 

Vatandaşlar Hizmetlerden Memnun 

 

Acıpayam Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaların mutluluk verici olduğunu ve mahallenin eksikliklerini giderdiğini aktaran Güney mahalle sakinleri, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.