WhatsApp O Sorunu Çözdü

WhatsApp O Sorunu Çözdü

WhatsApp, arşivde kalmamak için ısrar eden ve devamlı uygulama simgesinde bildirim rozeti çıkarmış olan mesajlar için 2 yeni özellik yayınlıyor.

A+A-

Dünyanın en popüler iletişim uygulaması WhatsApp, yeni özelliklerle kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor. Kullanıcılara ‘Tatil Modu’ ve ‘Sessiz Mod’ isminde 2 yeni özellik sunacak olan WhatsApp, bu şekilde istenmeyen sohbetlerin yeniden ortaya çıkmasın engellemiş olacak.

Bilindiği gibi herhangi bir bireysel ya da grup sohbetini arşivlemişseniz dahi o sohbetten yeni bir mesaj geldiğinde sohbet arşivden çıkardı. Bildirim ayarlarından aktif edilebilecek tatil modundaysa bu anlamsız problem ortadan kaldırıyor.

Tatil modu aktif edildiğinde arşivlenen herhangi bir sohbetten yeni mesaj gelse bile sohbet arşivde kalmaya devam eder. Bu şekilde WhatsApp ana sayfada görmek istemedikleri sohbetler arşivlenmiş mesajların arasında kalmayı sürdürür. Şimdi akla gelen soru sessiz alınan sohbetlerin ne olacağı. WhatsApp onu da çözdü.

Bağlı Hesaplar

WhatsApp’ta bir sohbeti sessize alınırsa o sohbetin bildirimlerinden kurtuluyorsunuz. Bunun yanında sohbetten bir mesaj geldiğinde uygulama simgesinin köşesinde bildirim rozeti görmeye devam edersiniz. Yeni güncelleme ile sessiz mod ile sessize alınan sohbetlerin yeni mesaj bildirimleri uygulama simgesinde de görünmüyor.

WhatsApp’ın üstünde çalıştığı bir başka özellik de bağlı hesaplar. Bu özellik ile Facebook, Instagram gibi hesaplar WhatsApp’a bağlanabilecekler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.