"Well-Being in Education" projesi

"Well-Being in Education" projesi

"Well-Being in Education" projesi, Türkiye, Azerbaycan ve Hırvatistan ortaklığında dokuz öğretmen ve 60 öğrenci ile yürütülmüştür.

A+A-

Servergazi Anadolu Lisesi, açıldığı günden bu yana eTwinning projeleri ile başarıya ulaşmaktadır. Bu yıl, Fizik öğretmeni Buket Serdaroğlu ve İngilizce öğretmeni Nesrin Görgülü Güvenir'in rehberliğinde "Well-Being in Education" ve "Climate Change - A Global Threat" adlı eTwinning projeleri başarıyla tamamlanmıştır.

thumbnail-kahoot-001.png

"Well-Being in Education" projesi, Türkiye, Azerbaycan ve Hırvatistan ortaklığında dokuz öğretmen ve 60 öğrenci ile yürütülmüştür. Projede, öğrencilerin okulda mutlu olmalarını sağlayacak etkinlikler planlanmış ve akademik kaygıyı azaltmada öz şefkatin önemi konusunda uzman konuk sunumu gerçekleştirilmiştir. Ayrıca, zorbalıkla mücadele konusunda öğrenciler sunumlar hazırlamış ve işbirlikçi ürünler ortaya çıkarmışlardır.

sal-sertifica.png

"Climate Change - A Global Threat" projesi ise Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan ve Makedonya ortaklığında yürütülmüş olup, dünyadaki küresel iklim krizine karşı mücadele konusunda çalışmalar yapılmıştır. Bu proje kapsamında, öğrencilere çevre bilinci, ekolojik okuryazarlık, sorumluluk alma, iletişim becerileri, işbirlikçi çalışma ve dijital becerilerin geliştirilmesi konularında karışık ülke takımları ile çalışmalar gerçekleştirilmiştir. Projede, ön ve son anketler değerlendirildiğinde, öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik hedeflenen kazanımların başarıyla sonuçlandığı görülmüştür.

well-being-project-teams.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.