Vucut Diliyle Böyle Kutladı

Vucut Diliyle Böyle Kutladı

Dün başta İstanbul Yenikapı olmak üzere Türkiye’nin tüm meydanları, milyonların “Vatan Sevgisi” ekseninde buluşmasına sahne oldu.

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de, siyasi yelpazenin tüm renklerinin biraraya gelişini, 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’ndaki mitingde AK Partililerin “Rabia”, Ülkücülerin “Bozkurt” ve Büyük Birlik Partililerin “İşaret Parmağı İle Selamlama” işaretini yaparak kutladı.

Şahin Tin, “Düşmanlarımızı kahrettik, milli birlik ve beraberliğimizin temellerini daha da sağlamlaştırdık. Öylesine bir duygu yoğunluğu yaşadım ki, bu işaretlerle alandakilerle hissiyatımı paylaşmak istedim” dedi.

Pazar Günü Denizli de, tüm Türkiye gibi tarihi günlerinden birini yaşadı. İstanbul Yenikapı’daki mitingle eş zamanlı olarak, eski adı Delikliçınar, yeni adıyla 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda farklı siyasi ideolojilere gönül vermiş vatandaşlar, yanyana omuz omuza biraraya geldi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, miting alanında bulunan platformdan yaptığı işaretlerle siyasi yelpazenin tüm renklerinin aynı alanda buluşmasından duyduğu sevinci gösterdi.

AK Partililerin “Rabia”, Ülkücülerin “Bozkurt” ve Büyük Birlik Partililerin “İşaret Parmağı İle Selamlama” işaretini yaparak kutlayan Şahin Tin, en sonunda da alandaki herkesi selamladı.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Dün Türkiye tarihi günlerinden birini yaşadı. Milyonlarca insan meydanlarda ‘Vatan Sevgisi’ temelinde buluştu. AK Parti’lisi, CHP’lisi, MHP’lisi, Büyük Birlik Partili’si omuz omuza verdi. Düşmanlarımızı kahrettik. Türkiye’yi bölme hayalleri güdenlere büyük hayal kırıklıkları yaşattık. Siyasi ve ideolojik görüşlerimizin, farklılıklarımız ve zenginliklerimiz olduğunu gösterdik. Türk Milleti, bu farklılıklar üzerinden bizi bölebileceğini zannedenlere, ‘Söz konusu vatan olunca biz tek vücut oluruz’ mesajı verdi. Öylesine bir duygu yoğunluğu yaşadım ki, bu işaretlerle alandakilerle hissiyatımı paylaşmak istedim” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.