Vicdansız Evlat İsyanı

Vicdansız Evlat İsyanı

Denizli'ye bağlı Pamukkale ilçesinde oğlunun kendisine şiddet uygulayarak evini yaktığını belirten anne, yetkililerden yardım talep etti.

A+A-

DENİZLİ (AA) Fatih Mahallesi'nde yaşayan 65 yaşındaki Feride Ağan, gazetecilere yapmış olduğu açıklamasında, evini yakmış olan oğlu 31 yaşındaki Ümit Ağan'dan şikayetçi olduğunu ve tutuklandığını ifade etti. Oğlunun kendisinden devamlı para isteyip şiddet uyguladığını belirten Ağan, oğlunun bir süre evvel eşinden ayrıldığını, işlerinin de kötüye gitmeye başladığını, her şeyini kaybeden oğlunun psikolojisinin bozulduğunu, değişik kuruluşlara kendisine yardım etmeleri için başvurduğunu, daha sonra da evini yaktığını belirtti.

Yaşlı ve Meme Kanseriyim

Anne Ağan, yangından sonra komşularında kalmaya başladığını belirterek, kendisinin yaşlı ve meme kanseri olduğunu, yetkililerin kendisine sahip çıkmasını istediğini, bir emekli maaşının olduğunu onunlar da borçlarını ödediğini sözlerine ekledi.

Yaşlı kadına yardımcı olmaya çalışan komşusu Yücel Suvan ise, "Feride teyzeyi kendileri yangından evvel yanlarına aldıklarını, oğlunun birkaç kere evi yakacağını söylediğini, korkulanın da olduğunu, kendilerinin mahalle sakinleri olarak gereken yardımı yaptıklarını belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.