Verilen Oylara Sahip Çıkacağız

Verilen Oylara Sahip Çıkacağız

DP Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik, seçimden sonra Demokrat Parti’nin meclise girdiğini belirterek, Demokrat Parti’nin bu ülkenin çimentosu olduğunu,  ülkeye verdikleri hizmetlerin ortada olduğunu ve kendilerine verilen oylara sahip çıkacaklarını belirtti.

A+A-

Demokrat Parti Denizli İl yönetimi 24 Haziran seçimlerinden sonra bir araya gelip durum değerlendirmesinde bulundular. Seçim sonuçları ile alakalı değerlendirme yapan Demokrat Partililer, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın İyi Parti listelerinden milletvekili seçilip meclise girmesinin mutluluğunu yaşadılar.

“Demokrat Parti bu ülkenin çimentosudur”

 

Toplantıdan sonra kısa bir değerlendirmede bulunan Demokrat Parti Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik, 24 Haziran seçimleriyle alakalı değerlendirme yaptıklarını ve yerel seçimlere dair yol haritalarını tespit etmek için bir araya geldiklerini ifade etti. Çelik, yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarla beraber 24 Haziran seçimlerini değerlendirdiklerini, partinin Denizli ve Türkiye çapında durumunu değerlendirdiklerini, kendilerine verilen oylara sonuna dek sahip çıkacaklarını ilan ettiklerini,  gelecek yerel seçimlerde partinin Genel Başkanı Gültekin Uysal liderliğinde daha iyi noktalara geleceklerine olan inançlarının tam olduğunu, Demokrat Parti’nin seneler sonra meclise girdiğini, Demokrat Parti’nin bu ülkenin çimentosu olduğunu ve ülkeye verilen hizmetlerin ortada olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.