Vatandaşlara Tam Destek

Vatandaşlara Tam Destek

Pamukkale Belediyesi mevzuata aykırı olan yapılara yasal düzenleme ile alakalı uygulanacak olan ve kamuoyunda “İmar Barışı” diye de tabir edilen konu ile alakalı olarak Pamuk Kafe’de danışma ofisi yaptı.

A+A-

Türkiye’de son 50 senenin en büyük sorunu İmar Barışıyla çözüme kavuşuyor. Pamukkale Belediyesi, e-devlet üstünden yapılacak olan başvurularda vatandaşların sorun yaşamamaları amacı ile YSE bulunan ana hizmet binasında İmar Barışı Danışma Ofisi meydana getirdi. “İmar Barışı nedir?”, “Kimlerin imar barışına ihtiyacı var?”, “İmar barışına nasıl başvurulur?” gibi konularda bilgilendirmelerin de yapıldığı ve vatandaşların başvurularının da o an yapmasının sağlandığı danışma ofisinde vatandaşlar ile buluşan Başkan Hüseyin Gürlesin, hükümetin yaptığı devrim niteliğindeki bu düzenlemeyle binlerce vatandaşın mağduriyetinin ortadan kalktığını belirtti.

 

SON BAŞVURU 31 EKİM 2018

 

Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak pek çok alanda hizmet verdiklerini, ama normalde kendi asli görevleri olmayan konulara da eğilmeye çalıştıklarını,  kendilerinin amaçlarının insan odaklı olduğunu, insanların daha iyi hizmet alması ve mutlu olması ile alakalı hizmet vermeye çalıştıklarını, imar barışı düzenlemesinin binlerce vatandaşın mağduriyetini gidereceğini,  bu konuda vatandaşlara verilen belli bir sürenin olduğunu, normalde kanunun bu görevi çevre şehircilik il müdürlüğüne verdiğini,  kendilerinin de, günlük belli oranda başvuru yapacak olan vatandaşlara yardımcı olmak istediklerini, 26 Haziran Salı gününden sonra bu hizmeti vermeye başladıklarını, hiçbir belediyenin böyle bir çalışma yapmadığını, ilklere imza atmayı sürdürdüklerini,  asli görevleri olmamasına rağmen, vatandaşın mağdur olmaması için, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile beraber 2 koldan vatandaşların kanunun verdiği tüm haklardan eksiksiz, hatasız yararlanması için çalıştıklarını, kendisinin emeği geçen başta İmardan sorumlu başkan yardımcısı ve imar müdürlüğü personeline teşekkür ettiğini ifade etti.

 

Başkan Gürlesin bunun yanında vatandaşlara da uyarı yaparak başvuruların 31 Ekim 2018 tarihinde son bulduğunu ifade ederek vatandaşların bu süre içinde kesinlikle başvurularını yapmalarını istedi. Vatandaşlar ise uygulamadan ötürü Pamukkale Belediyesi ve başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkürlerini ilettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.