Vatandaşlar Fark Etmişti

Vatandaşlar Fark Etmişti

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde araba içerisinde bileklerini kesip yaşamını sonlandıran şahsın kimliği ortaya çıktı.

A+A-

Dün Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Akkonak Mahallesi’nde saat 22.00 civarlarında gerçekleşen olayda iddialara göre; Akkonak Mahallesi, Kanal Yolu olarak da bilinen noktada bir aracın uzun bir süre park halinde olduğu görüldü. Aracın içindeki şahsın da hareketsiz olduğunun farkına varan vatandaşlar aracın yanına gittiklerinde şoke oldular.

Durum acil bir şekilde polis ve sağlık ekiplerine haber edildi. Olay yerine gelmiş olan emniyet kuvvetleri ve sağlık ekipleri araç içinde olan ve henüz kimliği tespit edilemeyen erkek şahsın bileklerinin kesilmiş ve bundan dolayı da yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin araştırmasından sonra şahsın ölüm sebebinin tespiti için cansız bedeni adli tıp kurumuna sevk edildi. Polis ekiplerinin olay ile alakalı olarak soruşturma başlattığı öğrenilmişti.

Kimliği Belli Oldu

Gece saatlerinde meydana gelen olaydan sonra yapılan araştırmada 20 ABE 69 plakalı aracın içinde bilekleri kesik ve hayatını kaybeden şahsın 44 yaşındaki Erdoğan Yıldırım olduğu tespit edildi. Yıldırım’ın cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna kaldırılmıştı. 44 yaşındaki şahsın net ölüm nedeni yapılacak olan otopsi ve incelemenin ardından ortaya çıkacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.