Vatan İçin Gidin; Sağ Salim Gelin

Vatan İçin Gidin; Sağ Salim Gelin

Merkezefendi Belediyesi tarafından, askere gidecek 98/3 tertip, 372. kısa dönem ve yedek subaylar için Merkezefendi Belediyesi Kırçiçeği Sosyal Tesisleri’nde tören yapıldı.

A+A-

Merkezefendi Belediyesince ilçede askere gidecek gençler için yapılan ‘Vatan İçin Gidin Sağ Salim Dönün’ projesi çerçevesinde asker uğurlama törenlerinin ikincisi yapıldı. Merkezefendi Belediyesi Kırçiçeği Sosyal Tesisleri’nde yapılmış olan törene başta Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu olmak üzere ilçe protokolü asker adayları ve aileler katılımda bulundu.  Saygı duruşuyla ve İstiklal Marşıyla başlayan törende askere gidecek olan gençlerin namına, bir diğerasker adayı Burak Koca teşekkür konuşmasında bulundu. Daha sonrada Kur’an okundu.

Aileleriniz Bizlere Emanet

Törende konuşma yapan Başkan Subaşıoğlu, geçen aylarda ilkini yaptıkları ve asker ailelerinden çok büyük bir beğeni alan bu programın 2.sini  yapmak için Merkezefendi Belediyesi Kırçiçeği Sosyal Tesislerinde konukları ağırladıkları için  çok mutlu olduklarını, çok değerli gençlerin dünyanın en çok en çok zafer alan Türk Silahlı Kuvvetlerine birkaç gün içerisinde teslim olacaklarını, kendilerini onurlandırmayı, gururlandırmayı sürdüreceklerini, anne ve babalarını merak etmemeleri gerektiğini,  onların tüm kurumlara emanet olduklarını belirtti ve vatan için gidin sağ salim gelin temennisinde bulundu.

Başkan Subaşıoğlu’nun konuşmasından sonra asker adayları birer birer sahneye çıkıp ay yıldızlı bayrağı öptüler ve gençlerin kınaları avuçlarına, Başkan Subaşıoğlu ve diğer protokol üyeleri ve aileleri tarafından yakıldı. Ardından gençlere içinde 22 parçadan meydana gelen asker çantaları verildi. Daha sonrada eğlence yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.