Validen Kamuoyuna Açıklama

Validen Kamuoyuna Açıklama

Validen Kamuoyuna Açıklama

A+A-

Valilikten yapılan açıklamaya göre;

Bugün ve dün bazı basın-yayın organlarında çıkan ‘Baba Oğlunun Tutuklanmasını İstediği’ yönündeki haberler üzerine aşağıdaki açıklamaların yapılması uygun görülmüştür.

 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürülüğümüz görevlilerimizce uyuşturucu madde paketlendiği ve satışının yapıldığı yönünde bilgiler alınan ilimiz Zeytinköy mahallesi 5114 Sk. No:2 Denizli sayılı ikametin civarında tertibat olan görevlilerimizce 22.02.2015 günü saat 20:40 sıralarında ikametten çıkan yaşları küçük F.B. ve M.G. isimli şahıslardan M.G.’in üzerinden 41 fişek halince toplam daralı 7,5 gram Eroin Maddesi ele geçirilmiş, şahısların yanına gelen ve bahse konu ikamette oturan R.Ç. isimli şahıs yakalanmış, alınan arama kararına istinaden yapılan aramada ikamette bulunan M.Ç.’in üzerinden 1 fişek halince 2 gram esrar maddesi, yaşı küçük Muhammed GÖKSU’nun üzerinden 4 fişek halinde 0,62 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir.

 

 Yaşları küçük M.G. ve Muhammed GÖKSU, Çocuk Şube Müdürlüğünce Uyuşturucu Madde Ticareti yapmak suçundan 23.02.2015 günü sevk edildikleri Cumhuriyet Başsavcılığınca serberst kalmışlardır.

F.B. bilgisi alındıktan sonra salıverilmiş, şüpheliler M.Ç. ve R.Ç. haklarında hazırlanan Uyuşturucu Madde sTicareti Yapmak suçundan 23.02.2015 günü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmışlardır.

 

 

Daha önceden Denizli Devlet Hastanesi Denetimli Serbestlik Polikiliniği tarafından takip edilen Muhammed Göksu 19 yaşında olup, 06.04.2017-12.04.2017 tarihleri arasında Opioide bağlı bağımlılık sendromu tanısı ile Denizli Devlet Hastanesi AMATEM’e yatışı yapılmıştır. Tedavisi sonrası taburcu olan hasta AMATEM Polikiliniği tarafından takiplidir ve tedavisi sürdürülmektedir. En son 10.10.2017 tarihinde AMATEM  Polikliniğine başvuran hastanın gerekli tetkikleri yapıldığı ve reçetesinin düzenlendiği bildirilmiştir.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.