Vali Karahan Ziyaretlere Devam Ediyor

Vali Karahan Ziyaretlere Devam Ediyor

Vali Karahan, Fen Lisesini Ve Halk Sağlığı Müdürlüğünü Ziyaret Etti.

A+A-

Valimiz Hasan Karahan, Erbakır Fen Lisesini Ziyaret Etti

Vali Hasan Karahan, Şemikler Mahallesinde bulunan Erbakır Fen Lisesini ziyaret etti, Sayın Valimiz, okulda eğitim gören öğrencilerimizle bir araya geldi.

Sabah saatlerinde okulu ziyaret eden Vali Hasan Karahan, Okul Müdürü İbrahim Ekiz’den okul hakkında bilgi aldı. Okulun yemekhane ve spor salonunu da gezen Vali Karahan, sınıfları da dolaşarak öğrencilerin derslerine katıldı. Vali Karahan, ziyaretinde öğrencilerle sohbet ederek, hedefleri hakkında görüşlerini aldı.  

Vali Hasan Karahan, ziyaretinde ayrıca okulda görevli öğretmenlerle de bir araya geldi.

Vali Karahan, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve ASP İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Vali Hasan Karahan, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, Kurum Müdürlerinden brifing aldı.

İlk olarak İl Halk Sağlığı Müdürlüğüne giden Vali Hasan Karahan, burada İl Müdürü Dr. Veli Kılıçarslan ve kurum yöneticileri tarafından karşılandı. Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılıçarslan’dan Kurumun İlimizdeki çalışmaları hakkında brifing alan Vali Karahan  daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Toplantı Salonunda Müdürlüğün İlimizde gerçekleştirdiği projeler ve çalışmalar hakkında İl Müdürü Süleyman Erdoğan’dan brifing alan Vali Karahan, müdürlüğe bağlı Huzurevi ve Çocuk Evleri hakkında da bilgiler aldı.

Vali Karahan, Sarayköy’de İncelemelerde Bulundu

Valimiz Hasan Karahan, Sarayköy İlçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Sayın Valimiz ilk olarak Sarayköy Kaymakamlığını ziyaret etti. Burada Kaymakam Fatih Akkaya, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanan Sayın Valimiz, Kaymakam Akkaya’yı Kaymakamlık Makamında ziyaret etti. Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Valimiz Hasan Karahan’a ilçenin genel durumu, kamu yatırımları ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Vali Hasan Karahan daha sonra, Sarayköy Belediyesine geçti. Burada Başkan Ahmet Necati Özbaş ve belediye personeli tarafından karşılanan Vali Karahan, düzenlenen toplantıda belediyenin ilçedeki çalışmaları hakkında Başkan Özbaş’tan bilgi aldı.

Belediye ziyaretinin ardından belediye tarafından yaptırılan ve inşaatı devam eden Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulunan Vali Hasan Karahan, inşaatın son durumu hakkında yüklenici firma ve diğer yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Sarayköy Atatürk Ortaokulunu ziyaret eden Valimiz Hasan Karahan, burada sınıfları gezerek öğrencilerle biraraya geldi.

Valimiz Hasan Karahan Sarayköy ziyaretinde son olarak Greeneco Jeotermal Enerji Santralini ziyaret etti. Buradaki yetkililerden enerji üretimi ve santral sahası hakkında bilgiler alan Sayın Valimiz, jeotermal enerjinin önemine dikkat çekti. Jeotermalin, sağlık başta olmak üzere enerji üretimi, tarım gibi önemli alanlarda değerlendirildiğini sözlerine ekleyen Vali Karahan; “Denizli zengin jeotermal kaynakları ile ülkemizde önemli bir yere sahip. Allah’ın bir mucizesi olan bu kaynağı İlimizde en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Sağlık alanında termal tedavi için yurtiçi ve yurtdışından birçok kişi her yıl İlimize geliyor. Tarım alanında seralarda üretime katkı sağlıyor. Ayrıca; elektrik enerjisinin üretildiği bu tür tesislerimizin ülke ekonomisine verdiği katkı da çok önemli. Burada önemli miktarda konutun elektrik ihtiyacını karşılayabilecek üretim yapılıyor. Zengin jeotermal kaynağımızın kullanıldığı tüm bu üretim ve kullanım alanları ülke ekonomimize önemli katkılar sağlıyor” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.