Vali Karahan Şampiyonları Ağırladı

Vali Karahan Şampiyonları Ağırladı

İşitme Engelliler Basketbol Takımı şampiyonluk sevincini Denizli Valisi Hasan Karahan ile paylaştı.

A+A-

Denizli Merkezefendi İbrahim Cengiz Özel Eğitim Meslek Lisesi İşitme Engelliler Erkek Basketbol Takımı Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı.

 

Türkiye İşitme Engelliler Özel Eğitim Meslek Liseleri arasında Samsun ilinde organize edilen turnuvalarda Şampiyon Erkek Basketbol Takımı Denizli Valisi Hasan Karahan’ın konuğu oldu.

 

Valilik Makamında gerçekleştirilen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul müdür yardımcısı Ahmet İmreoğlu, Beden Eğitimi Öğretmeni Tolga Esenkoğa, şampiyon öğrenciler Naim Çelik, Mehmet Doğan, Şaban Çelik, Şerif Şenocak, Ertaç Kızıldurak, Süleyman Akif Çetinel, Şakir Karakuş, Kaan Erzurumlu, Mehmet Burak Durhan, Burak Müren, Muharrem Duran ve İbrahim Işık katılımda bulundu.

 

Denizli Valisi Hasan Karahan şampiyonları teker teker tebrik etti ve ödüllerini verdi.

 

4 Alanda Eğitim

Denizli Merkezefendi İbrahim Cengiz Özel Eğitim Meslek Lisesi işitme engelli öğrencilere mesleki eğitim veren bir okul olma özelliği ile biliniyor. 87 öğrenciye sahip olan okulda çevre şehirlerden gelen 43 erkek öğrenci yatılı olarak eğitim alıyor.

 

Diğer öğrenciler ise taşımalı sistem ile eğitimlerini sürdürüyorlar. Okulda; Bilişim Teknolojileri, Cam ve Seramik Teknolojisi, Muhasebe ve Finansman ile Yiyecek ve İçecek Hizmetler olmak üzere 4 alanda eğitim veriliyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.