Vali Karahan Öğretmenler Gününü Kutladı

Vali Karahan Öğretmenler Gününü Kutladı

Vali Karahan Öğretmenler Gününü Kutladı

A+A-

 

Pamukkale Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen törene; Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Daire Müdürleri ve öğretmenler katıldı.

 

Vali Karahan ilk olarak Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İlimize teşrifi sırasında ziyaret ettiği Denizli Lisesinin ilk binası olan tarihi okulda açılan “Eğitim Müzesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte müzenin açılış kurdelesini kesen Sayın Vali Hasan Karahan, daha sonra müzeyi gezerek yetkililerden bilgi aldı.

 

Müzenin açılışının ardından kutlama etkinliklerine geçildi. Saygı duruşu  ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından halk oyunları gösterisi sunuldu. Gösterinin ardından aday öğretmenler ve emekli öğretmenler adına konuşmalar yapıldı.

 

Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardından Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı okundu.

 

Kutlama etkinlikleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Gönü dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler ve emekli olan öğretmenlere de Vali Hasan Karahan ve diğer protokol üyeleri tarafından “Hizmet Şeref Belgesi” verilmesiyle devam etti.

 

Adaylığı kaldırılan öğretmenlerin ‘Öğretmenlik Yemini’ yapmasının ardından son olarak ‘Öğretmenler Korosu’ tarafından mini konser verildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.