Vali Karahan, Çameli'nin Sorunlarını Dinledi

Vali Karahan, Çameli'nin Sorunlarını Dinledi

Vali Karahan, Çameli'nin Sorunlarını Dinledi

A+A-

Valimiz Hasan Karahan, vatandaşlarımızın temsilcileri konumunda olan Çameli ilçemizdeki Mahalle Muhtarlarıyla Kurum Yetkililerini bir araya getirdi.

 

Çameli Belediye hizmet binasında bulunan Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Hasan Karahanın yanı sıra Çameli Kaymakam V. Onur Özaydın, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Daire Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

 

Toplantıda ilgili Kurum Yetkilileri kendilerini tanıtarak, kurumlarının Çameli’deki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntıları, sorunları ve talepleri konunun muhatabı kurum amirlerine ileterek çözüm yolları arandı. Vali Karahan, muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi.

 

Toplantının ardından Vali Hasan Çameli Kaymakam V. Onur Özaydın’ı Kaymakamlık Makamında ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sayın Valimiz buradaki ziyaretinde hoş bir sürprizle karşılaştı. UNESCO Yaşayan İnsan Hazinesi Listesinde yer alan Hayri Dev, Sayın Valimize mini bir konser verdi.

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret eden Vali Karahan belediyenin ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Hasan Karahan daha sonra Çameli Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Burada hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Sayın Valimiz, Halk Eğitim Merkezinde el sanatları kursiyerlerinin ürettiği el emeği ürünleri inceleyerek bilgi aldı. Vali Karahan Çameli ziyaretinde son olarak serada domates yetiştiriciliği yapan işletmeyi ziyaret etderek üretim hakkında bilgi aldı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.