Uzmanlar Eşliğinde Öğrenme

Uzmanlar Eşliğinde Öğrenme

İzmir Yaşar Üniversitesi IEEE Mühendislik Topluluğu öğrencileri teknik gezi çerçevesinde ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım’a ziyarette bulundular.

A+A-

Aydın, Denizli, Muğla, İzmir ve Manisa şehirlerinde elektrik dağıtım hizmeti sunan ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım şirketleri, üniversiteler ile yapmış oldukları işbirliklerine bir ilave daha yaptılar.

 

İzmir ilindeki Yaşar Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü öğrencilerini şirkette konuk eden ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım yetkilileri elektrik dağıtım sektörü ile alakalı öğrencilere bilgilendirmede bulundu. ADM-GDZ İcra Kurulu üyesi Serdar Marangoz’un sohbeti ile başlayan teknik gezi SCADA, CBS, OSOS ve Teknik Eğitim Merkezi ziyaretleri ile sürdü.

 

Uzman bir kadro tarafından eşlik edilen gezide öğrenciler elektrik dağıtım sistemleri ile alakalı bilgilendirilirken, eğitim alanında yüksekte çalışma deneyimini de tattılar.

 


ADM Elektrik Dağıtım Hakkında

ADM Elektrik Dağıtım, Aydın, Denizli ve Muğla şehirlerinde elektrik dağıtım hizmeti sunmaktadır. ADM Elektrik Dağıtım, hizmet bölgesinde 1.8 milyon aboneye senelik 9 Milyar kWh elektrik dağıtımı yaparken kesintisiz, kaliteli ve güvenli elektrik sunmak için dağıtım altyapısının geliştirilmesi ve güçlendirilmesi amacı ile gerekli olan teknoloji yatırımlarını yapmaktadır.

 

Müşteri temelli çalışma anlayışı ile tüketicilere en iyi hizmeti sunma ilkesini edinmiş olan ADM Elektrik Dağıtım’ın Aydın, Denizli ve Muğla şehirlerinde 23 hizmet merkezi bulunuyor.

 

 

GDZ Elektrik Dağıtım Hakkında

GDZ Elektrik Dağıtım, 2013 senesinden beri İzmir ve Manisa illerinde elektrik dağıtım hizmeti sunmaktadır. Hizmet bölgesindeki 3,1 milyon aboneye senelik 14,5 milyar kWh elektrik dağıtımında bulunan GDZ Elektrik Dağıtım; kesintisiz, kaliteli ve güvenli elektrik sunmak için dağıtım alt yapısının kuvvetlendirilmesi amacıyla gereken teknolojik yatırımları yapmakta. Müşteri odaklı çalışma anlayışı ile tüketicilere en iyi hizmeti sunmayı ilke edinen GDZ Elektrik Dağıtım’ın İzmir ve Manisa’ da 47 hizmet merkezi bulunuyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.