Uyuşturucuyu Yok Ederken Yakalandı

Uyuşturucuyu Yok Ederken Yakalandı

Denizli'de, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan polis ekipleri bugün yaptıkları operasyonda 4 şüpheliyi gözaltına aldılar.

A+A-

Denizli'de polis ekipleri bugün uyuşturucu satıcılarına yönelik, daha önce tespit edilmiş olan 3 farklı adreste eş zamanlı şafak operasyonu yaptı. Operasyonda 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bugün saat 06.30' da uyuşturucu tacirlerine yönelik bir operasyon yapıld. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nden hemen hemen 100 polisin görev aldığı operasyonda, Pamukkale'de tespit edilen 3 adrese eş zamanlı şafak operasyonu yapıldı. Özel Eğitimli narkotik köpeği Çako'nun da hazır bulunduğu  operasyonda polisler koçbaşı ile kapıları kırarak içeri girdleri. Ekipler girdikleri adreslerde didik didik arama yaptılar.

TUVALETE DÖKECEKTİ

Polis ekiplerinin Aktepe Mahallesi'nde girdiği bir evdeki zanlı şahıs, evinde bulunan uyuşturucu maddeyi tuvalete dökmek isterken yakalandı.

Operasyon sonucunda, uyuşturucu  taciri 4 şüpheli gözaltına alındı. Aramalarda, uyuşturucu maddeler ile ruhsatsız tabanca, pompalı tüfek, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tahmin edilen 7 bin TL, 4 cep telefonu, hassas terazi ve çeşitli belgeler ele geçirildi.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, işlemleri için emniyete götürüldü. Ayrıca , adreslerinde bulunamayan 3 şüphelinin arandığı dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.