Uyuşturucu Kaçakçılarına Darbe

Uyuşturucu Kaçakçılarına Darbe

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Denizli’de uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara karşı çalışma yapıldı.

A+A-

Narkotik Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Deniz’de uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen bir gruba yönelik çalışma başlatıldı. Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen şebeke üyeleri takip edildi. Zanlılardan farklı zamanlarda uyuşturucu madde sağlayan 21 uyuşturucu madde kullanıcısı narkotik ekipleri tarafından belirlenerek yakalandılar.

Polise yakalanmamak için örgüt içi önlemler geliştiren örgüt üyelerinin tüm faaliyetlerini ifşa eden Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri 15 Mayıs sabahında düğmeye bastı. 33 polisin katılımıyla İl Merkezi ve Sarayköy İlçesi’nde daha önceden tespit edilen eş zamanlı olarak operasyon yapıldı. Emniyet birimleri tarafından sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı, teknik araçlar ile havadan da takibi yapılan narkotik operasyonunda hedefte olan 6 şahıs kıskıvrak yakalandı. Zanlıların yakalandığı adreslerde gerçekleştirilen aramalarda uyuşturucu madde tartımı ve kullanımı için özel olarak tasarlanmış düzeneklerle satışa hazır şekilde paketlenmiş uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

SUÇÜSTÜ YAPILDI

5 ay devam eden başarılı çalışmada uyuşturucu madde bağımlılarına satışı yapılırken suçüstü yakalanan toplamda 600 gram metamfetamin maddesi, 5 gram eroin maddesi, 4 gram esrar maddesi, 1 gram LSD maddesi, 0,8 gram sentetik kannobinoid maddesi ve 2 tane tabancayla tabancalara ait fişeklere de el konuldu.

Uyuşturucu ticareti yapan suç örgütüne karşı sürdürülen operasyon sonucunca 21 madde kullanıcısı ifşa edildi. Kullanıcılara para karşılığında farklı uyuşturucu maddeler satan 16 zanlı yakalandı. Projeli çalışma süresince adli mercilere gönderilen 16 zanlının0 tamamı tutuklandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.