Üretmekten Vazgeçmeyen Büyüklerimiz

Üretmekten Vazgeçmeyen Büyüklerimiz

Üretmekten Vazgeçmeyen Büyüklerimiz

A+A-

Türkiye'nin 7 bölgesinde 21 ilde çekimleri yapılan 70'inde 80'inde olmasına rağmen yaşamaktan, çalışmaktan, üretmekten vazgeçmeyen, bu halleriyle gençlere örnek ve umut olan yaş almış ve unutulmaya yüz tutmuş mesleklerini ilk günkü aşkla yapmaya devam ederek, kendi çalıştıkları yerde çekimleri yapılan Ali Filiz, Ali Rıza Taşevli, Remziye Güvenç  ve Fatma Özcan ; AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam hanımefendi,Genel Başkan Yardımcıları,MKYK üyeleri ve Millet Vekilleriyle bir araya geldiler.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen "Evvelimiz Ahirimiz, Yaşlılarımızın Yaşamları" proje tanıtım toplantısına  AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Denizli  AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Aynur Akdemir  yaptığı açıklamada, AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve Başbakanı Binali Yıldırım’ın öncülüğünde yaşlılık konusuna hassasiyetle eğilip, büyüklerimiz için devrim niteliğinde politikalar ürettiğini söyledi.

 

AK Parti’nin toplumsal değerleri merkeze alan yaklaşımıyla Yaşlılarımızı önemli değerlerimiz olarak görmekte olduğunu belirten  Denizli  AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Aynur Akdemir  ," Dolayısıyla istikbalimiz değerlerimizi korumaktan geçmektedir. Yaşlılarımıza bire bir ulaşarak sıkıntılarını gidermek, görevlerimizdendir. Geçmişi olmayanın bu günü ve yarını olmayacağı düşüncesinden hareketle, yaşlılarımızın geleceğini planlamak en önemli stratejik hedeflerimiz arasında yer almaktadır.

 

Tarihin her döneminde yaşlısına gereken değeri vermek milletimizin en önemli töresi, vazgeçilmez geleneğidir. Bu geleneği yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak görevi de bizlere düşmektedir. Bu ülkenin kalkınmasına ömürlerini veren  yaşlılarımıza ne kadar hürmet etsek ne kadar hizmet etsek yetmeyeceğinin bilinci içerisindeyiz." dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.