Ünlü Sunucu Çal'ı Fethetti

Ünlü Sunucu Çal'ı Fethetti

Özel bir televizyon kanalında, “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adındaki programı sunan sanatçı Turgay Başyayla, Çal’a gelip ilçenin üzümü, sirkesi, pekmezi ve yöresel yemeklerinin tanıtımı yaptı.

A+A-

Turgay Başyayla, Çal’ın Kabalar Mahallesi’nde Davul-zurna ekibi ile beraber mahalle halkı tarafından karşılandı. Yöresel oyunlar oynandı, çekimler köy düğünlerini aratmadı. Ünlü sanatçı, pekmez kaynatan ve sirke yapmakta olan üretici kadınların çekimlerini yaptı, pekmez ve sirkeyi de tattı. Bunun yanından, başta keşkek olmak üzre yöresel yemeklerin hazırlanışı ile alakalı çekimler de gerçekleştirildi. Bu arada, Çal Garası üzümünün de kapsamlı tanıtımı gerçekleştirildi.

Çal’daki çekimlerin yayınlanacağı tarihin daha belli olmadığı ifade edildi. Çal Belediyesi çalışanlarına ve Çal halkına teşekkürlerini sunan Başyayla, Çal halkının ve Çal Belediyesi çalışanlarının sıcak ilgisine teşekkür ettiğini, çekimlerde belediye çalışanlarının ekibe her türlü kolaylığı sağladığını, Denizli dendiği zaman aklına Çal’ın geldiğini,  2 sene evvel de çekimler için Çal’a geldiğini, kendisini görenler Çal’a neden geldiklerini sorduklarını kendisinin de cevap olarak pekmezi ve üzümü için geliyorum dediğini belirtti.

Sosyal Medyada Paylaştı

Bu arada, sanatçı Turgay Başyayla’ya Çal Belediyespor forması da armağan edildi. Başyayla, ınstagram hesabından Çal Belediyespor forması ile fotoğrafını yayınladı, “Bundan sonraki olmayan futbol hayatıma Çal Belediyespor’da devam ediyorum” şeklinde yorum yaptı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.