Ünlü spor yazarları Denizli'de!

Ünlü spor yazarları Denizli'de!

Futbol dünyasının tanınmış iki simalarından Ersin Düzen ile Mehmet Demirkol, Denizli'de üniversite öğrencileri ile bir araya geldiler.

A+A-

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenecek olan "2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları"nın lansmanı ünlü spor adamları Mehmet Demirkol ve Ersin Düzen de katıldı.

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenecek "2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları"nın lansmanında Mehmet Demirkol ve Ersin Düzen de yer aldı. Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde öğrenciler ile bir araya gelen Mehmet Demirkol ve Ersin Düzen kendilerine gelen soruları yanıtladı.

Şampiyon Başakşehir

Demirkol kendisine sorulan bir soru üzerine, "Ben Fenerbahçe'de seçimi ortada görüyorum. Tabii ki daha seçimlere çok var. Kimin kazanacağını bilemeyiz. Daha önce sorsan Aziz Yıldırım derdim ama şimdi roller değişti." dedi. Süper Lig'de şampiyonluk yarışına da değinen Demirkol, "Hafta sonunda Galatasaray-Beşiktaş derbisi zirveyi yakından etkileyecek. Bence bu maç berabere bitecek gibi. Başakşehir oldukça zorlanacak ama sanki onlar şampiyon olacakmış gibi duruyor." ifadelerini kullandı.

Ersin Düzen ise ligde Galatasaray'ı şampiyonluğa daha yakın bulduğunu söylerken sarı kırmızılıların derbiyi kaybetmeyeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.