Ucuz Atlatıldı

Ucuz Atlatıldı

Denizli ilinin Pamukkale ilçesinde iki otomobilin çarpışması ile gerçekleşen kazada, Hindistanlı bir turistin yaralandığı öğrenildi.

A+A-

Kaza, bugün saat 12.00 sularında, Pamukkale ilçesi girişinde gerçekleşti. Denizli ilinden Pamukkale ilçesi yönüne gelen Hindistan vatandaşı Nanan Sorana şoförlüğündeki 34 MAC 139 plakalı kiralık otomobil ile karşı yönden gelen Sinan D.'nin yönetimindeki 20 FJ 549 plakalı otomobil çarpıştılar.

Eşi Ve Çocuğu Yara Almadı

Kaza sonucunda Sorana yaralanırken, eşi ve bebeği kazadan yara almadan kurtuldular. Vatandaşların haber etmesi ile kaza yerine jandarma ve ambulans gönderildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı turiste olay yerinde yaptıkları ilk ilk müdahalenin ardından ambulans ile Servergazi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Karahayıt Jandarma Karakolu ekipleri, kazaya karışmış olan turistleri bir an olsun yalnız bırakmadılar. Hastanede tedavisi biten ve taburcu edilen Sorana, eşi ve bebeği ile beraber kaldığı otele döndü.

Kaza yaşayan Hindistanlı turistler, jandarma ekipleri tarafından kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı Karahayıt'tan ayrılırken hatıra fotoğrafı çektirerek, teşekkür ettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.