Türkiye’nin En Büyüğünde 60 Bin Çocuk

Türkiye’nin En Büyüğünde 60 Bin Çocuk

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce bu sene 7.si yapılan Türkiye’nin en büyük çocuk şenliğinde 60 bin çocuk gönüllerince eğlendiler.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu sene 7.sini yaptığı Türkiye'nin en büyük çocuk şenliği sona erdi. Bugüne dek yüz binlerce çocuğu konuk eden çocuk şenliğine bu sene şehir çapında 60 bin çocuk katılımda bulundu. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen şenlikte çocuklar animatörler eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Çuval yarışı, ip çekme, can gibi geleneksel oyunlar oynayan çocuklar şişme oyun parklarında doyasıya eğlenme olanağı buldular. Gün boyunca arkadaşlarıyla eğlenen öğrenciler günün bitiminde öğretmenleriyle beraber hatıra fotoğrafı çektirdiler, çocuklara ayrıca şenliğe özel tişörtler de verildi.

 

"Çocuklar bizim geleceğimiz"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocuk şenliğini şehir merkeziyle beraber tüm ilçelerde yaptıklarını ifade etti. Başkan Osman Zolan, çocukların kendilerinin geleceği olduğunu ve onların her şeyleri olduğunu, onları geçmişteki geleneksel oyunlarla buluşturmak ve tanıştırmak istediklerini, çocukları sanal dünyadan, gerçek olmayan oyunlardan koparıp, gerçek hayattaki oyunlar ile ve gerçek arkadaşlarıyla buluşturduklarını, beraber güzel, hoş vakit geçirmelerini, evlerine güzel anılar ile dönmelerini sağladıklarını ve şenliğe emek veren, katılan herkese teşekkür ettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.