Türk Polis Teşkilatı 172 yaşında

Türk Polis Teşkilatı 172 yaşında

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı'nın 172. kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Zolan, 172 yıldır Türk milletinin övünç kaynağı olan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü kutladı.

A+A-

Türk Polis Teşkilatı'nın 172. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, polisin halkın huzuru ve güvenliği için her zaman büyük bir gayret ve fedakarlıkla çalıştığını söyledi. Ülkede huzur ve güven ortamının sağlanmasında hayati öneme sahip kurumların başında gelen Türk Polis Teşkilatı’nın şerefli geçmişiyle her zaman Türk milletinin övünç kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Ülkemizin huzur ve güvenliği için cansiperane çalışan Türk Polis Teşkilatımız dünyanın en güçlü polis teşkilatlarından birisidir. Büyük bir özveri, fedakarlık, sabır ve cesaret ile milletimizin güven içinde yaşaması için gece gündüz görevleri başında olan emniyet teşkilatımız, özellikle terör örgütleriyle mücadelede ortaya koyduğu başarı ile hepimizi gururlandırmakta ve tüm halkımızın göğsünü kabartmaktadır” dedi.

 

Başkan Zolan, sözlerini şöyle tamamladı: “Milli birlik ve beraberliğin yanı sıra aziz milletimizin canını ve malını korumak için büyük fedakarlık gösteren Türk Polis Teşkilatı'nın 172. kuruluş yıldönümünü kutluyor, şehit polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ve görevi başında olan tüm polislerimize sağlık ve mutluluk diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.