Türk Milleti Asla Unutmayacak

Türk Milleti Asla Unutmayacak

İyi Parti GİK Üyesi Veli Çıtışlı CHP’li 15 milletvekilinin demokrasi namına partilerine katılmalarının “taktire şayan” olduğunu ifade etti.

A+A-

Çıtışlı, Cumhur ittifakının İyi Parti’ye kurmaya çalıştığı kumpası iyi görenlerin, Türk Milleti’nin gönlünden geçenlere tercüman olduklarını, tarihe Demokrasi kahramanları olarak geçecek olan 15 vekilin bu tavrının Türk Milleti tarafından asla unutulmayacağını, İYİ Parti’nin iktidar olması ile kendilerinin üzerinden Millete kurulan kumpasa karşılık vereceğini dile getirdi.

Evvelki gün Ak Parti ve MHP’nin şaşkınlık yaşamasına neden olan CHP’li 15 vekilinin İyi Parti çatısı altına girmesi ve mecliste gurup kurmasına ve seçimlere şaibesiz girmesini sağlamalarının yankıları devam ediyor. Cumhur ittifakı tarafından zehir zemberek açıklamalar gelirken, halkı tarafından CHP’nin bu yaptığı hamlenin taktire şayan olduğu ifade ediliyor.

Entrikalar Görüldü

Konu ile alakalı görüşlerini beyan eden İYİ Parti GİK üyesi Veli Çıtışlı, tarihi bir gün yaşadıklarını vurgulayarak; kongrelerini hızlı bir şekilde tamamlayan Partinin 22 Haziran 2018 tarihi itibari ile seçimlere girme hakkı kazanmasına ve bu kararı Yargıtay YSK’na bildirmesine rağmen, Yüksek seçim kurulunun bu kararı açıklamayıp adeta emir bekliyor gibi hareket etmesinin CHP ve İyi Parti yöneticilerini harekete geçirdiğini, nitekim 15 milletvekilinin İYİ partiye geçmesinin ardından YSK’nın yaptığı açıklamada, İyi Parti’nin seçim kanununun 36. Maddesinde geçen kongreleri tamamladığını belirtmiş ve iki şartı da yerine getirdiğini açıklamak zorunda kaldığını, bu durumun İyi Parti ile alakalı entrikaları görme açısından da önemli olduğunu, 15 CHP Milletvekilinin de tarihe Demokrasiyi ve siyasi ahlakı kurtaran vekiller olarak geçeceğini söyledi.

Milletin kalbinde yer alan, “Meral Abla” lakabı ile gönüllerde yer edinen Genel Başkan Meral Akşener’in adaylığını engellemek için ellerinden geleni yapanların 100 bin imza ile aday olmanın koşulunu da 134 bin TL yatırılması ile noktaladığını ifade eden Çıtışlı, ama vatan sevdalılarının bu engelleri aşacak güçte olduğunu, kendilerinin seçime hazır olduklarını, kimsenin alınlarının akı ile seçimlere girmelerine ve 24 Haziran’da Allah’ın izni ile iktidar olmalarını engelleyemeyeceklerini, 16 senedir milleti oyalayanların, artık millete söyleyecekleri sözlerinin kalmadığını ve bu yüzden seçimlerin favori isminin İyi Parti olduğunu dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.